Nicolae Ciucă, despre războiul din Ucraina: "Vor fi efecte asupra a tot ce înseamnă activitatea economică a întregului continent şi a lumii"

138
Nicolae Ciucă, despre războiul din Ucraina:
Premierul Nicolae Ciucă a declarat că este imperios necesar ca autorităţile statului să lucreze împreună cu societatea civilă pentru a gestiona situaţia refugiaţilor din Ucraina.


Potrivit Antena3.ro Șeful Executivului a participat luni, alături de reprezentanţi ai ministerelor, de consilierul de stat Mădălina Turza şi de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, la o întâlnire cu societatea civilă şi organizaţiile internaţionale implicate în gestionarea crizei refugiaţilor din Ucraina.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, întâlnirea a avut ca scop principal integrarea eforturilor autorităţilor cu cele ale societăţii civile, prin dialog şi coordonare cu privire la necesităţile din teren şi implementarea unui mod de lucru eficient.

"După trei săptămâni grele, trei săptămâni de război şi gestionare a implicaţiilor lui, nu putem să nu apreciem eforturile societăţii civile de a oferi sprijin. Este imperios necesar să lucrăm împreună, să ne adaptăm şi să identificăm noi metode de lucru, care să ne ajute să gestionăm această situaţie. Discuţia de astăzi cu factorii implicaţi atât din partea Guvernului şi a ministerelor, dar şi a instituţiilor şi a ONG-urilor ne ajută să evaluăm eficacitatea mecanismelor pe care le-am înfiinţat şi a liniilor de implementare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4867 secunde