Anunț important de la Primăria Constanța. Se ridică mașinile fără permis din zona peninsulară

271
Anunț important de la Primăria Constanța. Se ridică mașinile fără permis din zona peninsulară - anuntimportant-1559244939.jpg
Reprezentanții administrației publice locale au transmis că, de sâmbătă, în zona peninsulară, începe ridicarea autovehiculelor care nu au permis de acces. Acesta se obține în mod gratuit și trebuie afișat la loc vizibil pentru a permite verificarea datelor de identificare. 


Cererile pentru obținerea permiselor de acces se depun la Direcția Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța (Strada Ștefan Mihăileanu, nr.10) și la Serviciul Public de Impozite și Taxe (sediile de pe bulevardul Tomis, nr. 112, strada Sulmona, nr. 22 și la cel din incinta City Park Mall, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116). 
Documentația scanată se poate depune și online la adresa de mail permise.acceszp@primaria-constanta.ro, iar documentele în original se vor prezenta doar în momentul în care se ridică permisul. Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0241/488186. 


Autovehiculele găsite fără permis de acces în zona peninsulară vor fi ridicate, transportate, depozitate și eliberate de reprezentanții SC Confort Urban SRL în/din parcul auto situat pe strada Caraiman, nr. 1 și se vor afla în paza operatorului până la momentul eliberării. 


Conducătorii auto își pot recupera mașinile doar după ce au achitat taxele prevăzute prin HCLM 399/ 2018 și numai în prezența unui polițist local: tarif ridicare mașini: 450 de lei, tarif transport mașini: 120 de lei, tarif depozitare mașini/zi: 60 de lei. Programul de restituire este non-stop. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9196 secunde