Vă plimbați prin Zona Peninsulară? Ce se întâmplă cu mașinile fără permis de acces

980
Vă plimbați prin Zona Peninsulară? Ce se întâmplă cu mașinile fără permis de acces - atentiemasinile-1558985640.jpg

Articole de la același autor

Începând cu data de 6 mai accesul în zona peninsulară a fost restricționat, iar intrarea și ieșirea mașinilor în zona peninsulară deja se realizează doar prin punctele prevăzute în Regulamentul de acces. 




În acest context, de la 1 iunie autovehiculele care sunt găsite în Zona Peninsulară a municipiului Constanța și pentru care nu au fost eliberate permise de acces sau dacă acesta nu este poziționat într-un loc vizibil, vor fi ridicate.
Autovehiculele fără permis de acces vor fi ridicate, transportate, depozitate și eliberate de reprezentanții SC Confort Urban SRL în parcul auto situat pe strada Caraiman, nr. 1 și se vor afla în paza operatorului până la momentul eliberării. Conducătorii auto își pot recupera mașinile doar după ce au achitat taxele prevăzute de regulament și numai în prezența unui polițist local. Tarifele pentru ridicarea mașinilor poziționate necorespunzător sunt de 450 de lei, iar tariful suportat pentru transportul mașinilor este de 120 de lei, tariful de depozitare este de 60 de lei pe zi. Programul de restituire este non-stop.
Conducătorii auto trebuie să știe că intrarea și ieșirea mașinilor în zona peninsulară se vor realiza doar prin punctele prevăzute în Regulamentul de acces în care au fost amplasate indicatoare de semnalizare rutieră, iar viteza de deplasare a vehiculelor în zonă este de maximum 30 km pe oră.


Circulația rutieră este momentan permisă ocazional pentru aprovizionare, pentru furnizorii serviciilor de utilități publice, rezidenți, instituții publice, amenajări, furnizorii serviciilor de catering, poștă, curierat, transport valori, persoane și taxi, organizarea unor evenimente sociale, culturale sau sportive și pentru situații excepționale sau situații de urgență.
Cererile pentru obținerea permiselor de acces se depun la Direcția Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța și la Serviciul Public de Impozite și Taxe. Documentația scanată se poate depune și online la adresa de mail [email protected], iar documentele în original se vor prezenta doar în momentul în care se ridică permisul. În același context, permisul de acces obținut trebuie afișat cu fața la loc vizibil din exteriorul vehiculului, pentru a permite verificarea datelor de identificare și nu acordă drept de parcare sau staționare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.176 secunde