"Aproximativ 2.800 de oameni vor pleca din aparatul administrativ"

81

Articole de la același autor

Aproximativ 2.800 de oameni vor pleca din aparatul administrativ în perioada următoare, a precizat premierul Victor Ponta. Vorbim despre eficientizarea aparatului administrativ, a adăugat premierul.

"O să plece vreo 2.800 de oameni în perioada imediat următoare, pe baza ordonanței pe care am adoptat-o deja, cea cu desființarea posturilor vacante și cu anumite restructurări în autoritățile centrale", a spus primul ministru, la RTV, întrebat dacă în perioada următoare vor avea loc disponibilizări în aparatul administrativ central sau local.

În ce privește Agenția Națională de Administrare Fiscală, premierul a precizat că aceasta se restructurează, în baza unei ordonanțe adoptate recent, pe baza unei strategii convenite cu Banca Mondială, astfel încât se desființează Garda Financiară și se creează Direcția Antifraudă.

"Nu, nu cred (că vor fi disponibilizări la ANAF, n.r.). Posturile se păstrează. Dar nu înseamnă că absolut toată lumea va fi trecută. Sunt niște teste pe care trebuie să le dea cei de acolo și s-ar putea ca nu toți să corespundă", a spus primul ministru, citat de Agerpres. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0901 secunde