Victor Ponta:

"Nu se poate să am la Guvern angajați care câștigă de trei ori cât mine"

118
1

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a de-clarat că la Secretariatul General al Guvernului (SGG) sunt persoane care au salarii mult mai mari decât al său, el arătând că nu se poate să aibă angajați care să câștige de trei ori mai mult ca el.

"Există încă o altă anomalie: în structurile noastre administrative ministrul sau prim-ministrul în general au salariul cel mai mic. Pe la mine pe la SGG am oameni care au salarii mult mai mari decât mine și până la urmă salariul cel mai mare din țară în Administrație trebuie să fie al președintelui, al doilea al primului-ministru, al treilea al miniștrilor. Nu se poate să am angajați care câș-tigă de trei ori cât mine. Nu are sens, nu are logică. Poate muncesc mai mult, dar în viziunea acelei reforme a sa-larizării în administrație, salariile mari pot să scadă, cum salariile mici trebuie să crească", a spus Ponta.

El a arătat că viitorul proiect al salarizării bugetarilor ar putea conduce la scăderi de salarii.

"Da. Salariile mari pot să scadă. Pentru ca să poți să le mărești pe cele mici, trebuie să tai din cele mari și nu e nimic rău în asta", a spus Ponta.

Comentează știrea

Albert Pontstein
10 iulie 2013
Teoria Relativitatii Restranse

Albert Pontstein a formulat in anul 2013,Paradoxul Bugetului de Stat care este cunoscut si sub numele de Paradoxul Pensionarilor.El a descoperit ca numarul pensionarilor N(p) este mai mare decat numarul angajatilor la stat A(s).A fost o mare descoperire dupa 23 de ani de guvernare fesenista.Astazi,marele cercetator a formulat Teoria Relativitatii Salariilor la Stat care suna astfel:"Nu se poate să am la Guvern angajați care câștigă de trei ori cât mine." Albert Ponstein vrea sa dea senzatia ca el este preocupat de salariile mici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4714 secunde