AJOFM Constanța redeschide punctul de lucru de la Năvodari

309
În Năvodari se va înființa un punct de lucru al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, informează siteul www.gazeta denavodari.ro, după ce primarul Nicolae Matei a primit mai multe solicitări în acest sens din partea localnicilor.

"Din păcate și la Năvodari sunt mulți șomeri, șomeri care trebuie să meargă de nu știu câte ori pe lună până la Constanța pentru diferite semnături. Agenția Județeană a Forțelor de Muncă are în proprietate un spațiu la Năvodari care fusese închis în timpul gu-vernării Boc. În discuții cu con-ducerea Agenției, dânșii și-au exprimat disponibilitatea să îl redeschidă, iar de la Primărie cu Gospodăria noastră Comunală, o să le dăm o mână de var să-i ajutăm în reamenajare, să des-chidem acest spațiu", a declarat Nicolae Matei, primarul orașului Năvodari.

Astfel, locuitorii orașului Năvodari ar putea beneficia de serviciile acestui punct de lucru chiar din luna august.

"Mi-aș dori să fie cât mai puțini șomeri la Năvodari, dar din păcate și la Năvodari sunt mulți șomeri și trebuie să-i scutim de drumurile către Constanța. Eu sper ca de la 1 august să redeschidem su-cursala AJOFM la Năvodari, ca șomerii de la Năvodari și loca-litățile limitrofe să fie scutiți de drumuri către Constanța", a adăugat Matei.

"Conducerea AJOFM, doamna Răducu, a considerat că este foarte bine să redeschidem punctul de la Năvodari ca să venim în sprijinul șomerilor din zona respectivă și să facem și cursuri de formare pentru că este un spațiu foarte mare și ne putem descurca foarte bine în zona respectivă. În sensul ăsta noi nu avem bani, am vorbit cu domnul primar, ne ajută cu plăcere și vrem să îi mulțumim pe această cale", a declarat Gheorghe Bușu, director adjunct AJOFM Constanța, pentru Gazeta de Năvodari.

La punctul de lucru din Năvo-dari, locuitorii orașului vor beneficia de aceleași servicii de care dispun în acest moment la Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5543 secunde