Zeci de artiști români și străini, pe scena din Năvodari

A căzut cortina peste Festivalul "Delfinul de Aur"

355
3

Articole de la același autor

54 de interpreți români, dar și străini, din Turcia, Bulgaria și Republica Moldova, au fost prezenți, la sfârșitul săptămânii trecute,

la Năvodari, pe scena Festivalului Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineret "Delfinul de Aur". Evenimentul a avut loc la Teatrul de Vară "Laurențiu Duță".

Festivalul "Delfinul de Aur" a reușit să devină unul dintre cele mai importante evenimente ale genului din România. Parteneriatul dintre Palatul Copiilor Baia Mare, Consiliul Local și echipa de la Primăria orașului  Năvodari, avându-l în frunte pe primarul Nicolae Matei, a făcut posibilă realizarea celor zece ediții anterioare.

Și în acest an, au fost acordate trei trofee: trofeul de platină, trofeul de aur și trofeul de argint. Valoarea premiilor depășește suma de 20.000 de lei, fiind acordate de Consiliul Local și Primăria Năvodari, Ministerul Educației Naționale, Consiliul Județean Maramureș și Asociația Delfinul de Aur.

Coregrafii impresionante

La ediția a XI-a a festivalului au participat 54 de interpreți români și străini din 20 de localități din România, Turcia, Bulgaria și Republica Moldova, la categoriile de vârstă pentru preșcolari, clasele I - IV, clasele V - VIII, clasele IX - XII.

Două ansambluri coregrafice au realizat ilustrația coregrafică pentru 42 de piese din concurs. Este vorba despre Ansamblul AS al PNC București - coregrafi Aura Ghica și Mădălina Teodorescu și Ansamblul "Galactic Dance" Baia Mare - instructori Mădălina Mare și George Pop.

Imnul festivalului a fost pe muzica Gabrielei Sauciuc Cicone, iar textul, scris de Marian Stere. Prezentatorul festivalului a fost Alexandra Velniciuc, iar regizorul artistic, Silvia Io-nescu, de la TVR.

Din juriu a făcut parte și Nicolae Matei

Din juriul festivalului au făcut parte ziaristul Viorica Pârja, cantautorul și textierul Viorela Filip, inspectorul general din cadrul MEN Cătălina Chendea, directorul interimar al Centrului Republican pentru Copii și Tineret "Artico" din Chișinău - Sergiu Scarlat, regizorul și producătorul de film Bogdan Alexa, regizorul TVR Silvia Ionescu, directorul Palatul Copiilor Baia Mare - Doina Bentu, Svetlana Strundhzev din Bulgaria, compozitorul Mihai Alexandru, cantautorul și compozitorul Mihai Constantinescu și primarul orașului Năvodari - Nicolae Matei. Președintele juriului a fost compozitorul Horia Moculescu.

Deținătorii trofeelor de la ediția de anul trecut a Festivalului "Delfinul de Aur" au susținut recitaluri: Miruna Gabris din Oradea, câștigătoarea Trofeului de Platină, Mara Corlade din Piatra Neamț, câștigătoarea Trofeului de Aur, și Roxana Mureșan, câștigă-toarea Trofeului de Argint. 

Comentează știrea

Lululemon Sale
15 martie 2014
Lululemon Sale

Ips another animal to earth and cain whee inadequate for the protection Moncler Sale of the Lululemon Outlet Sale victims of org, s side by institutions and Lululemon Outlet to prostrate . Lululemon Sale http://myhair365.com/sale/lululemonoutlet.php

JBuerhVOLdRjZ
29 septembrie 2014
txGjINjzf

HNqCux jcpjzvvhnnbf, [url=http://eiwnwlwvgdqk.com/]eiwnwlwvgdqk[/url], [link=http://mgxrntwizboy.com/]mgxrntwizboy[/link], http://dazlwqcznaig.com/

ChwpooiucR
20 ianuarie 2017
RHMNvKPayPYHxIszEy

GHAO22 cytvjfvppmzq, [url=http://amlqpckhgbty.com/]amlqpckhgbty[/url], [link=http://bssporadstrj.com/]bssporadstrj[/link], http://bieddfnuomwk.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5843 secunde