Călin Popescu Tăriceanu:

"Ar fi utilă și benefică o cooptare a UDMR într-o viitoare alianță, împreună cu USL"

169
Deputatul PNL Călin Popescu Tăriceanu a declarat că ar fi utilă și benefică o cooptare a UDMR într-o viitoare alianță la guvernare cu USL.


Tăriceanu a participat, ieri, la o întâlnire electorală, într-o scară de bloc, în zona Dorobanți din București. La întâlnirea desfășurată în prezența primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, au participat aproximativ 50 de persoane.

Întrebat, după întâlnire, de către ziariști, dacă vede posibilă cooptarea UDMR într-un viitor guvern, având în vedere că liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat că a avut o bună colaborare cu PNL condus de Tăriceanu, fostul premier liberal a declarat: "Din punctul meu de vedere da, și cred că ar fi utilă și benefică o cooptare a UDMR într-o viitoare alianță, împreună cu USL".

Tăriceanu le-a spus celor prezenți la întâlnire că nu vede o perspectivă prin care pensiile s-ar putea indexa și că principala sa preocupare în viitorul mandat va fi legată de repunerea economiei în mișcare.

Fostul premier a vorbit și despre discuția avută cu președintele PE, Martin Schulz.

"I-am spus acestuia cât de proaste au fost rețetele aplicate în România de guvernele anterioare, la recomandările FMI", a spus Tăriceanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1536 secunde