Primul club al pensionarilor, inaugurat la Ovidiu

438
4
Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, a inaugurat, ieri, începând cu ora 12.00, primul club al pensionarilor din localitate. Pe lângă edil, la eveniment au participat membrii Consiliului Local Ovidiu, senatorul Nicolae Moga și candidatul USL în Colegiul 4 pentru Camera Deputaților Radu Babuș. Precizăm faptul că noul club deschis este situat la parterul blocului OV 6.

Comentează știrea

Mitica de la liga
2 noiembrie 2012
Articol platit din banii publici, din banii nostrii Ovidenilor.

Nea primaru, ce-ti mai place sa te afisezi la evenimente deastea...alo, domnii de la ziar, se putea sa-l ajutati pe primaras si cu o poza, sau in toate a iesit dinou ca pacaliciul?Trebuia totusi sa retusati una in fotoshop sa arate si el putin a Mazare;)...ce c.... mica esti tu mai primarasule, nu ziceai tu zilele trecute ca nu-i mai suporti pe cei de la Constanta? Iti sugerez sa-ti verifici termenul de valabilitate al credibilitatii, cred ca ti-a expirat de mult.

george
2 noiembrie 2012
coreea de nord

au poza in ziarul observator! impreuna cu babus(tasu spagaru de la primarie)respect pentru moga,comunistul de dita,ciorditorul de raftu(marele consilier) si scupra cu fata de pacalici pe care o are!

criss
2 noiembrie 2012
rusine

pai da, fa pentru pensionari ca numai aia te mai voteaza. aia tineri si cu mintea la cap nu te-ar vota niciodata. de cand te-ai facut mare primar, in afara de faptul ca ai facut-o pe paparuda de nevasta-ta directoare la scoala nu ai mai reusit sa faci nimic folositor pentru comunitate. daca era asa competeta de ce nu a devenit directoare inainte sa te faci matalica primar???

ovidean
2 noiembrie 2012
curve pnl-iste

ce va mai place sa io su-geti primarului poate muriti pana la alegerile viitoare!!!!!! multa mui-eeeeee!!!!!!!!!!!! primarul a aratat tuturor k nu este condus de cta reprezentata prin gogosearul de enceanu si gambuteanu cu tarfa lui florica!!! fii tare primareeee da-le mui-eeeee!!!!!!!! nu te lasa calcat de javre!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.217 secunde