Orașul Ovidiu, într-o nouă viziune

Primarul George Scupra va verifica asfaltările începute de Bocai

1347
14
Primarul George Scupra va verifica asfaltările începute de Bocai - scupra1-1340035947.jpg

Noul primar al localității Ovidiu, pesedistul George Scupra, a declarat pentru Cuget Liber că va sista temporar lucrările privind reabilitarea a 37 de străzi începute de fostul edil, Dumitru Bocai.
Edilul proaspăt ales spune că nu intenționează să blocheze această investiție, însă este necesar ca toată documentația aferentă proiectului să fie verificată. Mai mult, spune Scupra, în momentul în care va ajunge în primărie, va comanda un audit pentru a vedea care este situația financiară exactă.
"Încă nu am ajuns în primărie, însă odată ce voi ajunge acolo, voi comanda un audit pentru a verifica legalitatea tuturor actelor. Cel mai probabil vom sista lucrările de infrastructură, dar mi-e greu să estimez pentru ce perioadă. Trebuie verificată toată documentația întocmită pentru acest proiect. Trebuie să vedem ce autorizații au și dacă totul este în perfectă legalitate", a spus Scupra.

Transport în comun și grădiniță, ambele cu program prelungit
Scupra a vorbit și despre prioritățile pe care le are, acum, la început de mandat. Social-de-mocratul a explicat că există două probleme ce necesită soluționare imediată. Una dintre ele vizează lipsa transportului în comun pe timp de noapte.
"Există o problemă pe care ne dorim să o rezolvăm din primele zile în care ajungem în primărie, cea a transportului în comun. La ora actuală nu există un mijloc de transport în comun care să circule mai târziu de ora 22.00. Majoritatea celor care locuiesc în Ovidiu, muncesc în Constanța sau Mamaia și își termină activitatea mai târziu. De multe ori sunt nevoiți să rămână în Constanța sau să dea sume destul de mari pe taxi. De asemenea, există turiști care vor să se plimbe până la ore mai târzii și nu au niciun mijloc de transport după ora 22.00. Trebuie să soluționăm această problemă cât mai rapid", a spus Scupra.
Cea de-a doua problemă urgentă pe care noul edil o are pe lista de priorități este cea privind inexistența unei grădinițe cu program prelungit.
"Avem foarte mare nevoie de o grădiniță cu program prelungit. La ora aceasta nu există una în oraș, iar părinții spun că o astfel de investiție este absolut necesară. În prima fază vom prelungi programul unei grădinițe normale pentru că trebuie să soluționăm această problemă rapid. Ulterior, vom construi o grădiniță nouă", a declarat Scupra.
Menționăm că noul edil al localității Ovidiu are 34 de ani, este căsătorit și are o fetiță. Soția sa este profesor de limba și literatura română, iar el ocupă funcția de manager pe regiune de Sud-Est a României în cadrul unei companii multinaționale de asigurări. Acesta a câștigat alegerile pentru funcția de primar al orașului Ovidiu cu un procent de 33,95%.



Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Daniela
19 iunie 2012
Eject

Domnule machidon, oare de ce ai intrerupt asfaltarea ca era facuta pe bani europeni, nu cumva vrei sa-i descalifici pe constructori si sa ia lucrarea camarila Mazare- Constantinescu? Si apropos, gradinita cu program prelungit va incepe in curand, dar nu datorita tie ci datorita lui Bocai. Cred ca habar n-ai cum se fac proiectele pentru fonduri europene, niciun audit nu e mai tare decat comisiile de validare a acestora.

radu
19 iunie 2012
vin rechinii la ovidiu

domnule scupra cu cine faci treaba la ovidiu? cu dita(fosT comunist de clasa,raftu( a falimentat pestomul,cocis-prostul satului,tacciuc,lar libu,tagare etc etc astia sunt oamenii tai??? asta e psd ovidiu stimati ovideni!! il plangem pe bocai DEJA !vin rechinii de la oras!! scupra spune doar atat_DA SA TRAITI!!! esti tanar si fara experienta pt un oras ca ovidiu!! o sa vina acum pachetul a la MAZARE si ia cucerit pe fraieri la ovidiu! ORAS OVIDIU era acel oras pe care mazare si constantinescu erau fierti ca nu-l aveau! acum il au!! m-ai bine era hanganu decat scupra! sa vezi ce vinde psd tot in ovidiu!

iulica
19 iunie 2012
pacat de ciprian hanganu

george cred ca primul lucru ai sa vopsesti bordurile in ROSU! incepi de la laur libu! se aude ca il pui pe fraier director la ovi prest??? SA TERMINAT SMECHERIA CU ASTA! ai oameni de superi clasa langa tine! se facu dimineata si te-ai trezit primar nea george! nici in visele tale nu visai! acum esti soldatelul lui mazarica si constantinescu! tata si bunicu ......

Papu&Teta
19 iunie 2012
Ovidiu va fi al lui Mazare

S-a trezit pustiul primar, ce stie el despre administratie? Are impresia ca e distributie de Orbit sau asigurari-reasigurari? Pun pariu ca primaria va fi condusa de un om adus de Mazare pe un post ce se va infiinta la urgenta, ati vrut pesedei, pesedei o sa aveti!

Pap Lucian
19 iunie 2012

Am avut destula rabdare cu Bocai sa gaseasca o solutie pentru o gradinita sau niste grupe cu orar prelungit....am incercat sa discut cu el problema..era in fata la casa de cultura la aniversarea turco tatarilor impreuna cu Pindichi. Am incercat sa ii explic ca este nevoie de asa ceva...se uita la mine , dar se gindea la altceva...altele erau preocuparile. In 4 ani nu a fost in stare sa priceapa aspectu. Nu a avut bani sa o faca...va spun eu cu PDL 4 ani ......cu senatorii lu rahat pe care ii sprijinea nu a putut( guvernu nu i-a alocat resurse. O piata in 4 ani nu a fost in stare sa amenajeze...nu i-a alocat guvernu resurse . In ultimele 30 de zile de mandat dupa aproape 4 ani incepe marea asfaltare. Cam asa stau lucrurile . De camere video a avut bani , de platani a avut bani , de pomeni pui zahar ulei a avut bani. A crezut ca va da haleala la bosorogi si gata...s-a rezolvat mai sta 4 ani.......VALEA DUTE LINISTIT . Aproape 70 la suta din cei care au venit la vot au votat altceva dar nu cu BOCAI........adunid procentele , ca asta e realitatea pe cifre. NU PLINGE NIMENI DUPA TINE BOCAI....poate doar pe la ANL- uri sa mai boceasca niste chiriasi de cacat dupa tine , Dar ai aputea sa te muti de la TOMIS PLUS la ANL-uri sa nu mai plinga.

DAN
19 iunie 2012
pt nr5

pentru nea pap lucian! PSD iti da cu o mana si inapoi 5 trebuie cetatenii sa dea! stai ca aduce mazerelu firma polaris (martin) si la ovidiu! pentru cultura ta generala nea mazare cu toatat gasca lui au cumparat 300 ha la ovidiu-galesu!deci interes mare la ovdiu!scupra?il conduce nevasta-sa ! apoi mazare nu-l va conduce spui dumneata! de la agent comercial la primar?nene mananci o caruta de paine alba!!! dar sa traiasca nea MANOLE CU PARATI!!!! SIGUR LA OVIDIU VINE O SLUGA A LUI MAZARE SA CONDUCA ORASUL! scupra =botezatu al primariei......

Pap Lucian
19 iunie 2012
pentru Dan

Sa vina si polaris sa vina cine dracu o mai veni insa m-am saturat de personaje la misto ...care isi aduc aminte de tine in ultimele 30 de zile de mandat. Daca Scupra nu va face mare lucru parerea mea ca la vot o sa dispara la fel cum a disparut si Bocai..............altu si altu ,crezi ca o sa pling ca o sa vina Polaris...vax........nici nu ma intereseaza.....ca am platit ca fraieru la impozit politia comunitara si au disparut la greu cam toate capacele de canal cu tot cu camere de luat vederi ma doare mai mult decit daca ar veni chiar si polaris sa ridice gunoiul.......platesti se ia gunoiu nu platesti stai in mizerie ce atit de mare tragedie

Vasile
19 iunie 2012
Paralel

Bai Nea'Caisa primar-peste-noapte, tu ar trebui sa studiezi inainte de a da declaratii in ziare. Tu habar n-ai ce inseamna gradinita cu program prelungit si care e diferenta intre gradinita cu program normal si cea cu program prelungit. Baiete, intai documenteaza-te si apoi sa apari pe-aici cu baliverne.... cere cateva ore de meditatie lu' tata-Mazare, asta daca tot te-a vrut prin orice mijloace primar la Ovidiu

albina
20 iunie 2012
deocamdata

HANGANU =VICEPRIMAR! adevarat

Pentru Lucian Pap
27 iunie 2012
Dorin Preda

Domnule Pap,sunt de acord cu dvs. cand vorbiti de gradinita,ok,ne este necesara,dar stau si ma-ntreb...Scupra o sa-si onoreze cu promptitudine promisiunile?Aiurea!Ganditi-va cati ani ne-a condus PSD si care-au fost rezultatele finale.Si-apoi circula zvonul ca viceprimar o sa fie Hanganu,omul pe care Scupra l-a acuzat vehement de frauda.Ce ziceti de asta?Va spun sincer ca n-am votat,pe Hanganu il cunosc si-mi face sila,in Bocai nu mai aveam incredere(desi cred c-am gresit),iar de Scupra m-am convins cu 3 zile inainte de alegeri...sunt unul dintre cei carora li s-a oferit o suma frumusica pentru a-l vota.Cei din Poiana si Culmea,stiu despre ce vorbesc.Din pacate,ne-am lasat furati de valul schimbarii si-o sa platim cu varf si-ndesat.

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.279 secunde