Școlile din Ovidiu, modificate pentru a face loc clasei zero

282
2
Școlile din Ovidiu, modificate pentru a face loc clasei zero - clasapregatitoare-1348086374.jpg

Articole de la același autor

Primăria și Consiliul Local al orașului Ovidiu au acordat în ultima perioadă o atenție deosebită unităților de învățământ din oraș, astfel încât anul școlar 2012-2013 să debuteze fără probleme, spun reprezentanții administrației lo-cale prin intermediul unui comunicat de presă.
Având în vedere noile reglementări în domeniul învățământului, Primăria și Consiliul Local Ovidiu și-au concentrat eforturile pentru înființarea a două săli pentru clasa 0. În lipsa unor spații disponibile, reprezentanții administrației locale au fost nevoiți să facă unele modificări în cadrul Liceului Tehnologic "Ion Podaru" și Școala Gimnazială nr.2 Ovidiu pentru a crea cele două săli de curs. Au fost contactați mai mulți arhitecți care au oferit cele mai bune soluții pentru crearea celor două clase. Astfel, la Liceul Tehnologic "Ion Podaru" din Ovidiu au fost efectuate mai multe modificări interioare, printre care și desființarea unor pereți, pentru a putea crea una din clase. La Școala Gimnazială nr.2 Ovidiu a fost mutată arhiva într-un nou spațiu care a fost securizat prin montarea de gratii la geamuri. De asemenea a fost mutată și biblioteca școlii. Sub atenta îndrumare a arhitecților au fost sparți mai mulți pereți pentru a se putea crea cel de-al doilea spațiu pentru clasa 0. 
"Toate lucrările au fost realizate cu banii din bugetul local. În acest moment pot spune că la Ovidiu nu sunt probleme în ceea ce privește clasa 0. Ca primar, am dorit ca anul școlar 2012-2013 să debu-teze fără probleme. Timpul a fost scurt, dar am reușit să finalizăm lucrările înainte ca elevii să înceapă școala", a spus primarul orașului Ovidiu, George Scupra.


Comentează știrea

Laurentiu
20 septembrie 2012
Iar minte ...

Oare nu i-e rusine acestui pacalici de papagal caruia i se spune primar sa minta in halul acesta, nu s-au demolat peretii in nici-o scoala , n-a trecut pe aculu picior de arhitect, a schimbat niste destinatii la unele incaperi si atat. Dar ne-am obisnuit cu minciunile lui, o sa mai auziti de el in procesele in care va vi tarat pentru ilegalitatile pe care le face pe banda rulanta!

criss
20 septembrie 2012
se foloseste sistemul P.R.

a mai adus-o si nevasta-sa mare directoare de grup scolar. o fatiscana de 26 de ani, profesoara mediocra in cine stie ce sat s-a facut acum directoare la scoala generala si liceu.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5971 secunde