"ARD a fost un proiect pripit, dar nu trebuie abandonat"

237
Democrat-liberalul Sever Voinescu a decla-rat, ieri, la RFI că Alianța România Dreaptă a fost un proiect pripit, dar asta nu înseamnă că trebuie abandonat în totalitate, susținând astfel că PDL trebuie să se restructureze, și a amintit că după alegerile locale când s-a obținut un scor mai bun, conducerea de la acea vreme a demisionat.


"Reacțiile critice ale unor democrat-liberali după eșecul de la alegeri psihologic vorbind, sunt firești, pentru că vin dintr-o mare dezamăgire, vin dintr-o mare frustrare. Noi toți am sperat mult mai mult la aceste alegeri și din păcate a ieșit atât de puțin. Pe de altă parte, e bine că oamenii își spun părerea. N-aș fi vrut să fiu într-un partid în care fie toată lumea solidar ignoră ce s-a întâmplat și spune că e bine, după cum n-aș fi vrut nici într-un partid în care toată lumea lasă capul în jos și suspină", a spus Sever Voinescu.

Printre altele, el a precizat că ARD a fost un proiect "pripit", făcut prea repede, dar în opinia lui asta nu înseamnă că trebuie să îl abandonezi pentru ziua de mâine.

"ARD ar fi putut fi un brand de succes, dacă era făcut mai din timp, dacă era mai bine articulat. Dar asta nu înseamnă acum că ideea în sine a unității dreptei, a unei structuri federative de tip popular a fost o idee proastă. Eu cred că e o idee bună. ARD a fost un proiect pripit, făcut prea repede. Dar asta nu înseamnă că trebuie să-l abandonezi pentru ziua de mâine. Asta explică de ce a performat slab în aceste alegeri. Dar asta nu înseamnă că va performa slab în următoarele alegeri, dacă știm să-i dăm conținut și să-l articulăm", a mai spus democrat-liberalul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Ei sunt noii parlamentari de Constanța
Luni, 10 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : ARD s-a desființat după alegeri
Pagina a fost generata in 0.2033 secunde