Primarul Năvodariului rămâne după gratii

934
11
Primarul Năvodariului rămâne după gratii - nicolaematei15135300649413530551-1355265733.jpg
Magistrații Curții de Apel București au judecat, ieri, recursul formulat de primarul Năvodariului, Nicolae Matei, împotriva deciziei Tribunalului București prin care i-a fost respinsă cererea de eliberare provizorie. 

În fața instanței, edilul și-a susținut din nou nevinovăția, subliniind faptul că a dovedit că este un cetățean model, fiind susținut de majoritatea locuitorilor din Năvodari. 

La final, după audierea părților, judecătorii au decis să mențină în vigoare decizia Tribunalului, astfel că edilul va rămâne după gratii pentru următoarea lună. Totodată, el urmează să fie transferat în arestul Poliției Constanța, având în vedere că dosarul în care a fost trimis în judecată pentru dare de mită a ajuns pe rolul Tribunalului Constanța. 

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
navodarean
12 decembrie 2012
moddell

Mi-ar fi rusine sa pronunt cuvl model.Ipocrittt asta este numele individului acesta

navodarean
12 decembrie 2012
Nic.

Primarul fanfaron de Năvodari a fost trimis în judecată Citiți mai mult: Primarul penal și fanfaron de la Năvodari - Din țară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/primarul-penal-si-fanfaron-de-la-navodari-1011350.html#ixzz2EZzM63gH EVZ.ro

Adryan
13 decembrie 2012
Exemplu

Aveti un oras model ,un oras ridicat din ruine ,atribuit zonei turistice ,deschis litoralului romanesc, un oras care pana acum nu era cunoscut ....va place cum arta acum de sarbatori ? E ceea ce va doriti ? Pacat ca nu stiti ca pastrati oamenii care va trebuie ;pacat ca v-ati obisnuit sa traiti in mizerie !

NIcolae
14 decembrie 2012
Zero Taiat

Scrie unul care nu cunoaste cuvantul ruina . Navodari , vechi sat pescaresc transformat in oras prin construirea de obiective ale chimiei in anii comunismului si devenit un simbolmal prost gustului si al mitocaniei urbane prin acest primar prost si hot si ipocrit chiar cand vorbeste de Dumnezeu, pentru ca nu stie sa vorbeasca cu Dumnezeu. Un ipocrit cu popii lui cu tot, care nu sunt preoti ci functionari ai unei institutii mancatoare de banii prostimii ! Alegeti un om destoinic , nu unul care vrea " Navodariul lui ". UN OM VALOREAZA CAT CUVANTUL SAU " - In acst caz 0 zero taiat .

delia
14 decembrie 2012
matei

Cat de bine-l cunoasteti voi, cei care-l criticati? Poate o fi cum spuneti voi, un oras "devenit simbolul prostului gust". Eu apreciez acest prost gust decat mizeria, saracia si clanurile de la miezul noptii! Acest fanfaron, in loc sa-si mute banii in buzunarul lui, a asfaltat strazi, si a curatat orasul, Poate nu trebuia sa faca nimic...ba da, o groapa de gunoi.

6. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

cazacu
23 decembrie 2012
primarul

sa stea acolo poate asa realizeaza lumea cat a fost fraierita sunt atatea retrocedari care nu le a rezolvat si el ia pamant in concesiune cu cumnatul lui . 60 de ha ? dar cumnatul lui de unde are atatia bani? ca vreau si eu. scoate ochii cu o cantina sociala pune un leu in centru ca de e zodia lui dece nu a pus un elefant ? dar asta e lumea se bucura din orice .................

ProPatria
23 decembrie 2012
Blabla

In loc sa castreze cainii vagabonzi care sunt pe toate strazile din oras si ti-e frica seara sa iesi pe strada ca 90% mai mult esti muscat de un caine decat sa-ti dea careva in cap ridica statui in oras cu lei si pune portelan pe jos,a iesit si el bine cu vezi doamne groapa aia de gunoi i-a crescut popularitatea,pe mine ca om de rand nu ma ridica cu nimic ca imi pune mie in fata blocului statui si portelan,in tabara nu am vazut nimic a ramas la fel de cand ma stiu eu....ah scuze am uitat ca l-a vandut lui cumansu.

Răspuns la: matei
Adăugat de : delia, 14 decembrie 2012
Cat de bine-l cunoasteti voi, cei care-l criticati? Poate o fi cum spuneti voi, un oras "devenit simbolul prostului gust". Eu apreciez acest prost...
neacsu adrian
23 decembrie 2012
HOT HOT HOT

Daca primarul matei va plati penru fapte sale de fapt pentru jaf , atunci insemna ca avem justitie in tara asta, dar ma intreb cand vor fi tresi la raspundere si altii precum dl, Baciu Florin cel care are insulele de pe lacul tasaul si majoritatea terenurilor dinn navodari. pun pariu pe o lada de bere ca va iesi cat de curand basma curata , mai ales ca acum cand au castigat alegerile cei de la FSN

adi neacsu
23 decembrie 2012
atentie

daca sunteti din navodari si vreti sa faceti vre-un comentariu impotriva primarului infractor Matei. ascudetiva bine identitatea e posibil sa va ia urma catelusii lui, si nu va vad bine

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Primarul Nicolae Matei rămâne în arest
Pagina a fost generata in 0.2131 secunde