"ARD s-a prăbușit din cauza ambițiilor politice de mâna a doua"

111
Alianța România Dreaptă nu a fost un proiect eșuat al PDL, ea s-a prăbușit din cauza vanităților personale și a ambițiilor politice de mâna a doua, a spus președintele Forței Civice, Mihai-Răzvan Ungureanu.


"Nu ne-ați auzit niciodată spunând că Alianța România Dreaptă a fost un proiect eșuat, pentru că așa cum am înțeles-o noi a fost primul pas către o formulă de acțiune politică comună a dreptei. Ce a prăbușit ARD au fost calculele mici, vanitățile personale, ambițiile politice de mâna a doua și cei care vorbesc despre ARD ca reprezentând un eșec al PDL greșesc amarnic", a declarat Ungureanu după semnarea protocolului de înființare a Alianței pentru Dreptate și Adevăr. 


Potrivit Agerpres, el a adăugat că Alianța D.A. este deschisă oricărei colaborări cu alte partide, inclusiv cu PDL, care au aceeași viziune.  "Ne dorim ca oricine va câștiga în PDL (n.r. la alegerile din 23 martie) să aibă aceeași viziune cu noi, adică recunoașterea adevărului unui principiu: unirea face puterea, acțiune unită, acțiune conjugată în Opoziție împotriva actualei Puteri", a precizat președintele FC.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : "MRU să iasă mai des în campanie"
Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : PNL s-a aliat cu Gigi Becali
Pagina a fost generata in 0.292 secunde