"Guvernul Ponta a picat la examenul bugetului"

238
Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, astăzi, în plenul Parlamentului, că, din păcate, Guvernul Ponta a picat la examenul bugetului, arătând că de pe urma acestui buget țara se întoarce la socialism, la inflație, șomaj, lipsa locurilor de muncă, sărăcie și costuri.


"Din păcate, la examenul acestui buget de pe urma căruia vom avea șomaj, inflație, lipsa locurilor de muncă, sărăcie și costuri, Guvernul Ponta a picat", a afirmat Ungureanu, la dezbaterea bugetului pe 2013. El a arătat că "Guvernul a făcut un buget care dă o importanță mai mare decât în orice an după 1989 cheltuielilor curente în detrimentul investițiilor", arătând că Guvernul crește impozitele pentru factorii de producție. Ungureanu a mai spus că bugetul duce țara în socialism.
"Ne aflăm, după 22 de ani, din nou în socialism. În doar câteva luni, Guvernul a reușit să crească cheltuielile curente la peste 92% din totatul cheltuielilor. În '93, cheltuielile curente acopereau 85% din totalul cheltuielilor. Am ajuns exact în direcția de care fugeam în '89, direct în socialism", a adăugat Ungureanu.


El a mai arătat că Guvernul răspunde nevoilor cetățenilor prin mărirea taxelor. "Acest cost cu salariul minim este o lovitură pentru IMM-uri", a mai spus Ungureanu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3983 secunde