Asociația Absolvenților din UMC organizează o dezbatere privind reabilitarea Cazinoului

632
1
Asociația Absolvenților din Universitatea Maritimă Constanța organizează, astăzi, începând cu ora 11.00, la Cazinoul din Con-stanța, o conferință de presă în care va fi lansat un program ce are ca scop găsirea unor soluții civice pentru reabilitarea clădirii Cazinoului. Proiectul este intitulat "100 de zile pentru 100 de ani", iar în cadrul conferinței vor avea loc dezbateri și propuneri pentru găsirea celei mai bune căi de reabilitare a edificiului emblemă a orașului.
Acțiunea este sprijinită de Grupul pentru Jurnalism, Cultură și Comunicare. Managerul acestui proiect, consilierul PNL Ovidiu Cupșa, menționează: "Este important că inițiativa vine din partea unora dintre cei mai importanți oameni din oraș, mă refer la membrii Asociației Absolvenților Universității Maritime din Constanța. Din ea fac parte primari, consilieri, chiar și președintele CJC, adică oameni care pot găsi soluții pentru această problemă. Scopul acțiunii de mâine (n.r. - astăzi) și al întregului program pe care îl vom lansa este acela de găsi soluții civice la problema reabilitării Cazinoului, iar în cadrul conferinței, le vom prezenta pe cele pe care noi le-am găsit până acum".

Comentează știrea

OMUL NOU
15 iulie 2011
CAZINOUL E AL CONSTANTEI

Care 100 de zile? Nici in 100 de ani nu gasiti alta solutie. Baietii smecheri ai lui Mazare vor sa puna mana pe el. Nu cred ca o sa vrea sa nu-l mai vanda. Dar cine stie? Poate reusiti sa mai pastrati ceva din Consatanta asta!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.528 secunde