Atac din tabăra lui Cîțu la Orban: „Este dezonorant pentru președintele PNL”

234
Atac din tabăra lui Cîțu la Orban: „Este dezonorant pentru președintele PNL” - pnlatac-1629215190.jpg
PNL intră într-o nouă etapă a luptei politice pentru șefia partidului, odată cu oficializarea candidaturilor. Cei doi candidați anunțați urmează să își depună oficial moțiunile cu care vor candida. Florin Cîțu s-a întâlnit, marți, cu susținătorii săi la o vilă de protocol din capitală, unde s-a discutat și despre convocarea cât mai rapidă a unei ședințe a conducerii partidului, unde Cîțu şi-a impus favoritul pentru ministerul Finanțelor, pe prietenul său Dan Vîlceanu.

În același timp, din tabăra premierului au fost transmise mesaje în care Ludovic Orban este acuzat de o campanie „de linșaj public a (sic) premierului”, pentru declarațiile recente.

Într-un mesaj publicat pe rețelele sociale, susținătorii premierului, printre care Raluca Turcan, Pavel Popescu sau Alexandru Muraru, îl acuză pe Ludovic Orban de comportament „lipsit de fair-play politic”.

„În legătură cu ultimele apariții publice ale președintelui PNL, Ludovic Orban, echipa celor care susțin candidatura lui Florin Cîtu dezaprobă comportamentul lipsit de fair-play politic şi declarațiile acestuia care aduc grave prejudicii partidului nostru”, se arată în mesajul publicat de susținătorii premierului. (M.G.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5281 secunde