AUR Constanţa anunţă că nu va fuziona cu niciun partid din România

138
AUR Constanţa anunţă că nu va fuziona cu niciun partid din România - aurcomunicat-1637781568.jpg

Articole de la același autor

În ultima vreme au apărut mai multe zvonuri în mediul online legate de faptul că AUR va fuziona cu PSD sau chiar cu alte partide politice.

Organizaţia AUR Constanţa a ţinut să precizeze că acest lucru este fals şi a emis un comunicat de presă cu privire la ceea ce se vehiculează.

„Având în vedere informațiile vehiculate în ultimele 24 de ore cu privire la o fuziune între Organizația Județeană Alianța pentru Unirea Românilor Constanța și o altă formațiune politică, facem următoarele precizări: Alianța pentru Unirea Românilor nu fuzionează și nu are alianță cu nici o formațiune politică, nici la nivel național, nici la nivel local și nici nu există intenții în acest sens. Subliniem faptul că cele 11 persoane care au fost la AUR sunt încă frustrate de faptul că nu au obținut funcții de conducere și, până la plecarea din partid, au fost constant un factor perturbator, scindând unitatea și coeziunea membrilor și sabotând constant acțiunile Organizației Județene AUR Constanța. De asemenea, aceste persoane au creat serioase probleme și în cadrul unor alte partide unde au activat și suntem convinși că la fel vor proceda și la noul lor partid.

În această săptămână, AUR Constanța a continuat activitatea în teren, înființând organizațiile Mihai Viteazu și Adamclisi. Lucrăm constant, până deschidem organizații în toate localitățile din județ. Partidul AUR este pe trend de creștere, atât la nivel național, cât și la nivelul județului Constanța” , se arată printre altele într-un comunicat emis de AUR Constanţa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3762 secunde