Deputatul Bogdan Bola a demisionat din PNL. Ce planuri are parlamentarul constănțean

686
2
Deputatul Bogdan Bola a demisionat din PNL. Ce planuri are parlamentarul constănțean - fondbolla-1637781617.jpg

Articole de la același autor

Deputatul constănţean Bogdan Bola a luat decizia să demisioneze din Partidul Naţional Liberal şi să se alăture lui Ludovic Orban, cel care a făcut acelaşi lucru. Bola spune că nu a plecat din PNL pentru a-l copia pe Orban, ci a demisionat din cauza faptului că nu este de acord cu alianţa PNL-PSD. Acesta este de părere că cei din PNL i-au trădat pe oamenii care i-au votat.

„Decizia mea şi a colegilor mei nu are neapărat legătură cu decizia domnului Orban. Am spus foarte clar de la bun început că am militat în campanie pentru un guvern de dreapta, lucru care acum nu s-a mai întâmplat. Noi am militat de la bun început pentru refacerea coaliţiei şi am spus foarte clar că în momentul în care ne vom alia cu PSD în orice formă sau în orice fel de coaliţie sau cum vor ei să îi spună, noi ne vom retrage din PNL tocmai din acest motiv. Istoria ne-a învăţat că acest USL nu funcţionează şi nu a funcţionat nici acum nouă ani”, a declarat, pentru Cuget Liber, deputatul Bogdan Bola.

Parlamentarul a vorbit şi despre noul partid pe care Ludovic Orban îl va înfiinţa. El ar urma să conducă organizaţia judeţeană din Constanţa a acestei formaţiuni şi speră să facă o treabă cât mai bună alături de o echipă unită. Noua organizaţie ar putea fi înfiinţată la începutul anului următor.

„Eu voi prelua organizaţia judeţeană din Constanţa a noului partid care va fi înfiinţat. Deocamdată noi lucrăm la un statut şi la un regulament. Nu avem un nume stabilit sau o emblemă a partidului. Deocamdată suntem în discuţii cu toate aceste chestiuni. Cel mai probabil, sperăm ca partidul să se înfiinţeze undeva la începutul anului următor. Pe mine mă va interesa calitatea membrilor şi nu cantitatea acestora. Cu oamenii care vor decide să ni se alăture de la bun început vom lucra şi în programul pentru dezvoltarea judeţului Constanţa. Eu tot ce am făcut, am făcut în cadrul unei echipe. Nu am vorbit cu oameni din PNL şi nu am încercat să atrag pe nimeni. Cine va dori să vină alături de noi trebuie să o facă din proprie iniţiativă pentru că aşa simte, nu pentru că l-aş fi chemat eu. Am primit foarte multe telefoane de susţinere şi au existat oameni care m-au întrebat când dăm drumul la noua formaţiune pentru că unii vor să se alăture. Mai avem puţin de aşteptat. Nu trebuie să ne grăbim şi să facem vreo prostie, trebuie să facem ceva inteligent”, a mai spus Bogdan Bola.

În altă ordine de idei, el a declarat că nu va avea un cabinet de parlamentar în municipiul Constanţa. Acesta va avea cabinetul în comuna Crucea şi cel mai probabil îşi va mai face unul în sudul judeţului pentru a fi alături de oamenii din tot judeţul Constanţa.

„Eu am un spaţiu pe care urmează să îl amenajez în comuna Crucea pentru că eu aşa am gândit. Fiind un deputat ales în tot judeţul, ar fi normal să am biroul de parlamentar în judeţ. Voi pune acest sediu în funcţiune cât mai repede posibil şi foarte probabil îmi voi mai face un sediu în sudul judeţului. În Constanţa va exista un sediu al noii formaţiuni atunci când aceasta se va naşte. Sută la sută această nouă formaţiune va deveni o forţă politică. Putem vedea cât de mult a scăzut PNL-ul astăzi şi ne dăm seama că tot acel electorat care a votat cu PNL va trebui să se regăsească undeva. Noi plecăm cu un 10-12 la sută fără nici un fel de problemă. Va depinde foarte mult şi de echipa pe care o vom forma la Constanţa, de oamenii pe care îi vom aduce şi care vor avea încredere în mine şi într-un astfel de proiect”, a concluzionat Bogdan Bola.



Comentează știrea

E.C. Ninu
25 noiembrie 2021
Bogdan Bola si Ludovic Orban

Pacat! Mare parte din cei care il cunosc pe Bogdan Bola spera sa ia singur taurul de coarne, prin crearea unei formatiuni neintinate de pacate vechi. Or, varianta sustinerii lui Ludovic Orban este cea a legarii unor pietre de moara de propriile picioare. Alfel spus, `aceeasi Marie, cu alta palarie`!

Jon
26 noiembrie 2021
PNL la remorca PSD

Brava lui! Nici președintele kv johannis care a dinamitat coalitia cu USR, nu mai are curajul să rostească sintagama îndrăgită de dânsul: ,,un guvern în jurul PNL”. Tineti minte? Observă și Bulă că guvernul se formează în jurul PSD, chiar dacă premierul este liberal! Ce poate face un premier liberal sub comanda presedintelui si sub atenta supraveghere a secretarului general al guvernului, PSDistul Marian Neacsu, într-un guvern majoritar pesedist? NIMIC. Doar ca-l scapa PSD de suspendare pe johannis, atat. Dar cu ce cost pentru democratia si economia devastata de USListii pusi pe cel mai mare jaf national??? Devastator…

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2866 secunde