Coaliția de guvernare și soarta lui Ludovic Orban, pe lista ședinței BEx PNL. Riscă să fie exclus din partid!

292
Coaliția de guvernare și soarta lui Ludovic Orban, pe lista ședinței BEx PNL. Riscă să fie exclus din partid! - mtmyndy5zdzkmwixzdgxyzy2nzhkmgiy-1636705104.jpg

Articole de la același autor

Biroul Executiv al PNL se reuneşte în şedinţă vineri, la ora 11.00, la Palatul Parlamentului, pentru a discuta despre negocierile avute în ultimele zile cu PSD şi UDMR, în vederea formării unui nou guvern, dar și despre soarta lui Ludovic Orban, devenit foarte critic la adresa președintelui Klaus Iohannis și a lui Florin Cîțu. Orban a anunțat că va fi prezent la ședință.

Reprezentanţii PNL, PSD, UDMR şi ai minorităţilor naţionale au avut, marţi, primele negocieri oficiale pentru formarea unei majorităţi. Începând de miercuri, echipele PNL şi PSD au avut discuţii pe capitolele programului de guvernare.

De asemenea, în şedinţa BEx al PNL se va discuta despre propuneri pentru şefia SRTv şi SRR.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a anunţat recent că în şedinţa BEx se va discuta şi despre ultimele declaraţii ale fostului lider al liberalilor Ludovic Orban, urmând să se ia o decizie în acest sens.

Întrebat dacă în şedinţa de vineri va propune excluderea lui Ludovic Orban din PNL, el a răspuns: „Vom discuta declaraţiile domnului Ludovic Orban din ultima perioadă în spaţiul public şi atacurile la preşedintele României şi la preşedintele PNL şi vom vedea decizia BEx”.

Fostul preşedinte PNL Ludovic Orban a anunţat că se va prezenta la şedinţa Biroului Executiv al partidului unde se va discuta despre o eventuală excludere a sa din partid, dar a precizat că o astfel de decizie îi revine Consiliului Naţional. El a spus că va cere în şedinţa BEx „demisia lui Cîţu şi a conducerii”, „sistarea oricăror discuţii cu PSD şi refacerea coaliţiei PNL - UDMR - USR”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0187 secunde