Ludovic Orban, exclus din PNL! „Sunt victima unei găști demolatoare”

187
1
Ludovic Orban, exclus din PNL! „Sunt victima unei găști demolatoare” - orbanexclus-1636735698.jpg

Articole de la același autor

Biroul Executiv Național a decis, vineri, excluderea din partid a fostului președinte al PNL, Ludovic Orban. Propunerea a fost făcută de secretarul general al partidului, Dan Vîlceanu, după un schimb de replici între Ludovic Orban și Florin Roman. Propunerea de excludere adoptată în ședința BEX trebuie aprobată și de Consiliul Național, potrivit statutului. În ședință au fost 31 de voturi „pentru”, 2 „împotrivă” și 2 voturi nule.

„Sunt victima unei găști demolatoare care a decis excluderea mea din PNL. Sunt onorat, pentru că acest lucru demonstrează clar că nu am nicio legătură cu toate deciziile luate de Klaus Iohannis și gașca demolatoare. Decizia de astăzi mă face un om liber să reprezint românii care au nevoie de oameni loiali, dedicați servirii interesului public. Sunt liber să construiesc o forță politică, alături de toți colegii liberali care au onoare, bun simț, și respect, o forță care să dea României un proiect național, liberal”, a declarat Orban la finalul ședinței.

Lui Ludovic Orban i s-a reproșat că a încălcat statutul și codul etic al partidului. „Trebuia să fiți exclus de mult”, i-ar fi transmis Dan Vîlceanu.

La rândul său, Florin Roman i-a reproșat lui Ludovic Orban că a avut înțelegeri cu PSD pentru a ajunge premier și că acum critică alianța cu social democrații.

„PNL va susținut mereu. Dacă vă punea președintele din nou prim-ministru, îi făceați curat în casă, îi umpleați butelia”, i-ar fi transmis Florin Roman. „Ați ajuns prim-ministru cu voturile PSD, a doua înscăunare, tot cu voturile PSD. Am fost martor la discuțiile dvs. cu Ciolacu. Spuneați că soții și soțiile unora din ALDE și PSD trebuie să rămână pe funcții”, i-a mai reproșat Roman.



Comentează știrea

Bulă
13 noiembrie 2021
ȘOMER

Șică recunosc, am cobit. Când Robotu de la Cotroceni te-a înlocuit cu Cîțu, am postat pe forum/Hot News că în curând vei ajunge ȘOMER. Câtă dreptate am avut. Era de așteptat. Ai primit ce-ai meritat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4193 secunde