Klaus Iohannis:

"Avem un rezultat foarte bun, care arată că se produce schimbarea"

1091

Articole de la același autor

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a declarat, aseară, la scurt timp după anunțarea rezultatelor exit-poll-urilor, că rezultatul alegerilor prezidențiale este unul foarte bun, care arată că se produce schimbarea, el mulțumindu-le românilor care au ieșit la vot. 
"Avem un rezultat foarte bun, care arată că se produce schimbarea. Vreau să mulțumesc românilor care și-au folosit votul și au votat, indiferent pentru cine au votat și în special celor care au votat pentru mine. Acum e clar că au rămas în competiție doi candidați: eu și Victor Ponta. Este evident că românii au de ales între două variante: pe de o parte România lucrului bine făcut, o Românie normală, iar pe de altă parte România lucrului prost făcut, a scandalului și a minciunii. De acum, competiția este doar între noi doi", a afirmat Klaus Iohannis.
El a mai spus că este singurul candidat rămas în competiție dispus să garanteze independența justiției și statul de drept.
"Chem alături de mine pe toți românii care vor ca legea să fie lege, care nu vor să dea toată puterea în mâna unui singur partid. În ciuda tuturor pomenilor electorale, a tuturor ordonanțelor făcute să creeze avantaj pentru candidatul Guvernului, iată că rezultatul arată foarte clar: românii au votat corect", a adăugat Iohannis. (C.V.M.)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Vom avea de ales între două rele"
Luni, 03 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Pentru ce au votat liderii locali
Pagina a fost generata in 0.5171 secunde