Victor Ponta:

"Sunt mândru că mulți români au avut încredere în proiectul meu"

1180

Articole de la același autor

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, aseară, că este mândru că mulți români au avut încredere în proiectul său de președinte, menționând că în următoarele două săptămâni se va adresa tuturor românilor, pentru că se simte responsabil pentru toți.
Premierul a spus că se simte extrem de mândru că mulți români au avut încredere în proiectul său de președinte, după 10 ani de ură și dezbinare.
"Mulțumesc celor care au crezut ca e important să voteze. Îi rog pe cei ce au votat pentru mine să îmi fie încă o dată alături în 16 noiembrie, pentru că atunci putem într-adevăr să pornim pe acest drum de care România are nevoie", a spus premierul.
Ponta a ținut să menționeze că în următoarele două săptămâni se va adresa tuturor românilor, indiferent că l-au votat sau nu sau dacă au venit sau nu la vot. El a menționat că se simte responsabil pentru toți.
Ponta a declarat, ieri seară, că îl invită pe contracandidatul intrat, împreună cu el, în turul doi al prezidențialelor, la emisiuni televizate alături de el în a doua săptămână a campaniei care urmează, nu pentru confruntări, ci pentru dezbateri pe teme importante.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Vom avea de ales între două rele"
Luni, 03 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Pentru ce au votat liderii locali
Pagina a fost generata in 0.6131 secunde