"Klaus Iohannis este câștigător la noi în comună cu un scor foarte mare"

4572
5

Articole de la același autor

Primarul comunei Mihail Kogălniceanu, liberala Ancuța Belu, are motive să fie mândră de locuitorii ei după ce candidatul ACL, Klaus Iohannis a obținut un scor foarte mare în comună. Astfel, Iohannis a obținut 41,56 % din voturile valabil exprimate, în timp ce Victor Ponta a obținut 29,9%. Edilul spune că este mulțumit și îndeamnă locuitorii să iasă la vot și în turul doi în speranța că va obține un scor și mai mare pentru Klaus Iohannis.


"Klaus Iohannis este câștigător la noi în comună cu un scor foarte mare. Sunt mulțumită însă se poate și mai mult. Să sperăm că cei care au votat cu Elena Udrea care a obținut 8,64 și Monica Macovei care a luat 4,28% ni se vor alătura", a spus primarul Ancuța Belu. 



Comentează știrea

Daniela
4 noiembrie 2014
Oferta urgenta de lucru in toata tara

Oferta urgenta de lucru in toata tara! Veti vedea ca zilnic tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra, pentru ca oferim din start contract legal si punem imediat la dispozitia tuturor dovada platii! Deja am acordat si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati sigur 300 dolari lunar, ca operator online, lucrand 3 ore pe zi! Pentru detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

diaspora
4 noiembrie 2014
bataie regulat

in ultimii ani, la kogalniceanu, organizatia psd condusa de alcoolic a pierdut TOATE bataliile electorale in fata Ancai Belu. asta rezuma o stare de fapt evidenta: pestele se-mpute de la cap.

LILI
4 noiembrie 2014
JOCURI

Fara Famiglia Enache, Umiran, Ciocoiu si Muri - personaje arogante si foarte impopulare, PSD Kogalniceanu ar fi castigat net toate alegerile. Multi cetateni prefera sa voteze cu Anca decat sa le faca jocul celor enumerati mai sus.

DODO
5 noiembrie 2014
alegeri libere

Acolo unde primarii nu au fost rosii s-a putut face o numaratoare corecta a voturilor.Aceasta este realitatea Ponta nu este pe primul loc! Restul numai minciuna,minarii si hotie

ion
6 noiembrie 2014
pacat

Si eu am plecat din partid din cauza celor mentionati mai sus! Este foarte adevarat ceea ce spuneti! Muresean a devenit paranoia, se vede inca primar desi nu mai are nici o sansa in fata acestei doamne si a echipei sale.Iar cucoanele din jurul au un caracter mizerabil, de cea mai joasa speta!

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Vom avea de ales între două rele"
Luni, 03 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Pentru ce au votat liderii locali
Pagina a fost generata in 0.517 secunde