Banii strânși la târgul de binefacere organizat de Prefectură au ajuns la centrul "Delfinul"

205
Banii strânși la târgul  de binefacere organizat  de Prefectură au ajuns  la centrul
Prefectul județului Constanța, Adrian Nicolaescu, a participat, recent, împreună cu consulii generali ai Republicii Turcia și Republicii Populare Chineze la Constanța, cu viceconsulul Federației Ruse la Constanța, cu reprezentanții organizațiilor minorităților naționale și ai Inspectoratului Școlar Județean, la înmânarea cadourilor achiziționate cu ocazia desfășurării celei de-a X-a ediții a Târgului de binefacere "Să dăruim împreună". 


În urma derulării acestui eveniment de la Centrul Comercial VIVO!, care a constat în amenajarea de standuri de către toate grupurile etnice, fiecare prezentând preparate culinare, suveniruri și alte obiecte tradiționale, s-a strâns suma de 18.351 lei. Fondurile colectate au fost direcționate către cabinetul de Tiflo-Pedagogie din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă "Delfinul" Constanța. 


Astfel, au fost achiziționate materiale didactice (mașină de scris și tastatură Braille, atlase tactile, trusă geometrică tactilă, jocuri educaționale, glob pământesc tactil etc.), mobilier, instalații sanitare, echipamente IT, instrumente muzicale și dulciuri. Evenimentul este organizat încă din anul 2006, iar de-a lungul timpului, fondurile strânse au fost alocate diverselor secții din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța sau altor centre de copii.


Pagina a fost generata in 0.3568 secunde