Băsescu a semnat petiția Partidului Mișcarea Populară pentru respingerea taxei suplimentare la carburant

65
1
Băsescu a semnat petiția Partidului Mișcarea Populară pentru respingerea taxei suplimentare la carburant - traianbasescu073f28ecf906-1394795071.jpg
Președintele Traian Băsescu a semnat, astăzi în zona Eroilor, la unul din corturile de campanie ale PMP, o petiție pentru respingerea taxei suplimentare la carburant pe care Guvernul dorește să o introducă.


El a spus că a promis că va semna petiția PMP împotriva taxei suplimentare la carburant, dar nu va participa la mitingul pe această temă pe care PMP îl organizează sâmbătă.


"Consider taxa asta, de 42 de bani pentru un litru de benzină și motorină, inutilă. Bugetul de stat nu avea nevoie de banii ăștia, bani care să fie transferați apoi baronilor locali în campanie. E în neregulă", a spus el, citat de Agerpres.


Comentează știrea

Bașpunar
15 martie 2014
Ipocrizie si minciuna...

Să nu fim ipocriți, gata cu minciuna! De majorarea cotei de TVA de la 19% la 24%, la data de 1 iulie 2010, P.D.-Lașii și susținătorii lui dictatore Băsescu și gagica lui, Nuțy Udrea, nu ne spun nimic? P.D.-Lașii și susținătorii lui dictatore Băsescu și gagica lui, Nuțy Udrea, s-o lase mai moale cu lecțiile de economie. In peste 3 ani de guvernare P.D.-Lașii lui dictatore Băsescu și gagica lui, Nuțy Udrea, au facut dovada impotenței politice, intelectuale și umane! Acum o mare parte din P.D.-Lașii lui dictatore Băsescu și gagica lui, Nuțy Udrea, au migrat înspre P.M.P. (To(lo)mac)! Poate, poate ne păcălesc iar... Să vă fie rușine!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5058 secunde