Băsescu cere demisia ministrului Titus Corlățeanu

35
Băsescu cere demisia ministrului Titus Corlățeanu - 3-1414956224.jpg
Președintele Traian Băsescu susține că "au existat grave deficiențe de organizare" a procesului electoral în secțiile de votare din străinătate și că se impune demisiile ministrului de Externe Titus Corlățean și a ministrului delegat Bogdan Stanoevici.


Potrivit unui comunicat de presă remis de Administrația Prezidențială imediat după încheierea votului la ora 21.00, președintele Traian Băsescu a urmărit cu atenție procesul electoral pentru alegerea președintelui României care s-a desfășurat duminică, 2 noiembrie, atât în țară, cât și în străinătate.

"Președintele Traian Băsescu constată că au existat grave deficiențe de organizare a procesului electoral în secțiile de votare din străinătate, unde nu s-au asigurat corespunzător materialele necesare și nici personal suficient. De asemenea, numărul mic de secții de votare organizate în străinătate a făcut ca un număr mare de români să nu-și poată exercita dreptul de vot", precizează șeful statului.

În plus, "președintele Traian Băsescu constată deficiențe în asigurarea formularelor pentru declarațiile pe proprie răspundere în numeroase secții de votare din țară".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5559 secunde