Băsescu crede că PSD va avea candidat propriu la prezidențiale

76
Băsescu crede că PSD va avea candidat propriu la prezidențiale - traianbsescu1372494360-1380531768.jpg

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu crede că PSD va avea candidat propriu la prezidențiale, cel mai probabil acesta nefiind liderul partidului, Victor Ponta. "Cred că PSD va avea candidat. Nu văd altă soluție, dincolo de faptul că mi s-ar părea anormal și nedemocratic ca cel mai mare partid din România să nu aibă candidat - e ca o vânzare de post. E o negociere. Cum Dumnezeu să fii cel mai mare partid, să nu ai candidat la prezidențiale? E o declasificare a partidului", a afirmat șeful statului. 


În opinia lui Traian Băsescu, nu este sigur că președintele PSD, premierul Victor Ponta, ar fi candidatul partidului la prezidențiale în eventualitatea ruperii USL. "Au oameni mai maturi decât Victor Ponta și mai apropiați de economie și mai buni manageri. Domnul Geoană va fi tot timpul candidat, cât o să trăiască dânsul", a susținut Traian Băsescu. 


El a admis că Victor Ponta s-ar putea afla în turul al doilea al prezidențialelor alături de președintele PNL, Crin Antonescu - candidatul USL la aceste alegeri, dar, în opinia sa, nu se poate vorbi despre un candidat ideal la prezidențiale. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3841 secunde