Traian Băsescu a felicitat-o pe Angela Merkel pentru victoria în alegerile legislative

86
Traian Băsescu a felicitat-o pe Angela Merkel pentru victoria în alegerile legislative - basescu-1379920058.jpg

Articole de la același autor

Președintele României, Traian Băsescu, a transmis un mesaj de felicitare cancelarului Republicii Federale Germania, Angela Merkel, pentru victoria pe care Uniunea Creștin-Democrată a obținut-o în alegerile generale legislative, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale remis Agerpres.

"Doresc să vă adresez sincerele mele felicitări pentru victoria pe care Uniunea Creștin-Democrată a obținut-o în alegerile generale legislative. Această reușită marchează confirmarea faptului că politicile partidului dumneavoastră i-au convins pe cetățenii germani că direcția pe care ați adoptat-o și pe care ați susținut-o în toți acești ani este una de succes. Îmi exprim încrederea că principiile care v-au inspirat deciziile vă vor călăuzi și mai departe în activitatea de cancelar, pentru binele Germaniei", se arată în mesajul pe care președintele României l-a adresat cancelarului german.

Traian Băsescu și-a exprimat, în context, certitudinea că relațiile foarte bune dintre cele două țări, "prin prietenia care ne leagă și prin relațiile de cooperare pe care le-am dezvoltat în ultimii ani, vor fi, în continuare, un argument pentru consolidarea parteneriatului dintre România și Germania".

"Vă rog să primiți, stimată doamnă cancelar, expresia deosebitei mele considerații și întreaga mea apreciere pentru realizările excepționale pe care le-ați avut în înalta demnitate care v-a fost încredințată de poporul german", a precizat șeful statului român în mesajul adresat cancelarului Republicii Federale Germania.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4712 secunde