Președintele Băsescu transmite condoleanțe familiilor celor doi militari care au murit în Afganistan

77
Președintele Băsescu transmite condoleanțe familiilor celor doi militari care au murit în Afganistan - basescu-1379931282.jpg

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a transmis luni un mesaj de condoleanțe familiilor militarilor români Vasile-Claudiu Popa și Adrian Postelnicu, care au murit duminică, în timpul unei misiuni de luptă în Afganistan.

"Am primit, cu profundă tristețe, vestea încetării din viață a maistrului militar clasa a III-a Vasile-Claudiu Popa și a plutonierului Adrian Postelnicu, care și-au servit țara cu abnegație și curaj în misiunea care le-a fost încredințată în Afganistan. Militarii Vasile-Claudiu Popa și Adrian Postelnicu vor rămâne veșnic în amintirea camarazilor, dar și a poporului român ca doi eroi care s-au jertfit în numele țării lor. În aceste momente de durere, îmi exprim solidaritatea cu familiile eroilor și le transmit sincerele mele condoleanțe. Dumnezeu să-i odihnească în pace!", se arată în mesajul președintelui, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4308 secunde