Băsescu: "Privatizarea CFR e în responsabilitatea Guvernului"

101
1
Băsescu:
Președintele Traian Băsescu a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că responsabilitatea privatizării CFR Marfă aparține Guvernului, nu CSAT, și a precizat că dacă această problemă ar fi fost în responsabilitatea sa ar fi luat de mult timp o decizie în această privință.

"Mie îmi pare rău că și presa, văzând această plimbare, încercare de plimbare a responsabilității către CSAT, a ajuns în unele momente la concluzia: CFR - plimbat între palate. Nu, eu nu pot să-l cazez la Cotroceni. CFR-Marfă nu, nu am un depou. Ele aparțin guvernului și nu există în atribuțiunile CSAT aprobarea de privatizări. Vă asigur că dacă ar fi fost în responsabilitatea mea, de mult luam decizii", a spus Băsescu. 

El a subliniat că a avut aceleași informații ca și Guvernul în ceea ce privește privatizarea CFR Marfă.

Comentează știrea

Sorin
6 august 2013
Base mai tare ca tot USL-ul!

Iata ca 70% din parlamentari,din guvernanti,sunt cu foarte mult mai slabi decat un singur dobitoc. Pana la urma USL-ul coabitoc a uitat ca ar trebui sa ne reprezinte pe noi cei care am supravietuit cataclismului basisto-mafiot si pe cei care au murit din cauza regimului Basinic. Pana la urma se vede treaba ca,, tot Basescu-i fruncea''.Dar si cetatenii sunt varza rau de tot!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1627 secunde