Băsescu se va întâlni la Chișinău cu președintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu

2382
Potrivit HotNews, președintele Traian Băsescu se va întâlni la Chișinău, în a doua jumătate a lunii ianuarie, cu președintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu. Informația a fost confirmată de liderul de la Cotroceni pentru publicația Jurnal.md.
La finalul lunii decembrie, Mihai Ghimpu l-a invitat pe Traian Băsescu într-o vizită oficială în Republica Moldova, într-o "perioadă convenabilă pentru șeful statului roman", în vederea unor discuții referitoare la susținerea, de către România, a procesului de integrare europeană a Republicii Moldova.
"Excelență, doresc să constat cu satisfacție că anul 2009 a deschis largi perspective pentru dezvoltarea relațiilor dintre Chișinău și București. În acest context, în vederea identificării noilor oportunități de cooperare bilaterală și a căilor de valorificare a lor cât mai eficientă, am deosebita plăcere de a Vă adresa invitația să efectuați o vizită oficială în Republica Moldova, într-o perioadă convenabilă Dumneavoastră", se arată, potrivit HotNews, în mesajul adresat pe 30 decembrie de Mihai Ghimpu lui Traian Băsescu, postat pe site-ul oficial al Președinției Republicii Moldova.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6565 secunde