Din cauză că a pierdut în toate secțiile de votare,

PD-L ar putea decide reorganizarea Biroului Permanent Local din Medgidia

2899
PD-L ar putea decide reorganizarea Biroului Permanent Local din Medgidia - 0f31e5e9afc3b57f4636a91e54f0360a.jpg
Entuziasmați de rezultatele alegerilor prezidențiale și mulțumiți că, "în județul Constanța, PD-L a bătut PSD-ul de i-a sunat apa", așa cum a declarat liderul democrat-liberalilor tomitani, senatorul Mircea Banias, pedeliștii se vor reuni, spre sfârșitul acestei săptămâni, în cadrul unei ședințe a Biroului Permanent Județean. Cu această ocazie vor fi abordate mai multe aspecte fără, însă, susține Mircea Banias, "a face reproșuri în mod expres cuiva, pentru că nu trebuie uitat că PD-L a câștigat aceste alegeri". Chiar și așa, președintele PD-L Constanța a admis că unul dintre aspectele care vor fi discutate este scorul obținut la Medgidia, acolo unde, și la acest scrutin, rezultatele sunt sub așteptări. "Toți suntem nemulțumiți de rezultatele obținute la Medgidia. Este o problemă și, de fapt, o realitate tristă că la Medgidia am pierdut în toate secțiile votare".
Conform explicațiilor lui Banias, de coordonarea campaniei în Medgidia s-a ocupat Dumitru Moinescu, fostul primar al municipiului Medgidia. În această ordine de idei, președintele Organizației Județene a PD-L Constanța a subliniat că nu este vorba de un reproș adus lui Moinescu, dar că este foarte posibil ca BPJ-ul să ia decizia reorganizării Biroului Permanent Local al PD-L Medgidia. Banias a declarat, însă, că orice hotărâre va fi luată, aceasta va fi dezbătută în prealabil de membrii BPJ.
La Medgidia, Traian Băsescu a obținut, în al doilea tur de scrutin, 43%, spre deosebire de celelalte orașe și municipii din județ, unele dintre ele conduse de primari pesediști, în care candidatul susținut de PD-L a scos chiar un scor dublu față de Mircea Geoană.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2852 secunde