După ce a "șantajat" emoțional electoratul constănțean,

Mazăre n-are niciun gând de plecare. Nici din Primărie, nici din partid

3734
Mazăre n-are niciun gând de plecare. Nici din Primărie, nici din partid - 9d1ab62bd1b6348ef54465a207140ee8.jpg

Articole de la același autor

Social-democrații constănțeni au participat, ieri după-amiază, la o ședință de partid, eveniment care a avut loc la un hotel din stațiunea Mamaia și în cadrul căruia edilul-șef tomitan a declarat, potrivit unor surse care au luat parte la ședință, că nu ia în calcul, pentru moment, nicio demisie: nici de la conducerea Primăriei Constanța, nici din interiorul partidului care l-a propulsat.
La evenimentul de ieri au fost prezenți aproape toți primarii social-democrați din județ, cu excepția gospodarului-șef din Cumpăna, Mariana Gâju, și a edilului-șef din Eforie, Ovidiu Brăiloiu. Atmosfera ședinței nu a fost deloc una "de înmormântare", susțin aceleași surse, chiar din contră, Radu Mazăre ar fi declarat că "gata, parastasul a fost ieri (n.r. - luni)" și că pesediștii trebuie să reînceapă lupta. Mai mult, ca urmare a informațiilor apărute ieri în presa centrală și a zvonurilor care au circulat și la nivel local și care presupuneau că Mazăre ar fi urmat să-și anunțe, în contextul unei conferințe de presă, fie demisia din funcția de primar, fie demisia din partid, Mazăre ar fi menționat la ședință că nu s-a pus această problemă. Mai mult, șeful administrației publice locale ar fi afirmat, potrivit acelorași surse interne, că "nu va da bir cu fugiții, dar dacă, totuși, o va face, va anunța, însă ideea a fost că nu va lua în calcul măsura asta decât atunci când va considera oportun". Menționăm că revista "Q Magazine" a publicat, ieri, în ediția
on- line, informația potrivit căreia în mediile politice se discuta că Mazăre își dă demisia din funcția de primar, dar și din aceea de președinte al Organizației Județene a PSD Constanța pe
motiv că Traian Băsescu a obținut, în turul doi, al doilea mandat la Cotroceni. Aceeași publicație a revenit ulterior precizând că Mazăre nu se gândește, momentan, la un astfel de gest, dar că există surse care susțin că primarul a fost "determinat să-și păstreze funcțiile de către șefii PSD de la București care l-au sfătuit să nu facă nicio mișcare până la finalizarea negocierilor și formarea noului Guvern".
Iată, deci, că primarul urbei tomitane nu respectă regulile jocului "ursuleț de catifea, ce se dă, nu se mai ia", căci el este cel care, în cadrul unei conferințe de presă și, ulterior, din toate intersecțiile din Constanța, i-a șantajat emoțional pe alegătorii constănțeni cu jenantul slogan "Ori eu, ori Băsescu". Unde este cuvântul dat celor pe care îi reprezintă și care au ales?! Și, în definit, cum rămâne cu atitudinea unui om care ar trebui să știe să piardă?!?
În ceea ce privește subiectele abordate în ședința de ieri, se pare că nu au existat reproșuri la adresa localităților pesediste în care a câștigat Traian Băsescu, dar că primarilor social-democrați li s-a solicitat să strângă probe prin care să dovedească așa-zisa fraudă din al doilea tur al alegerilor prezidențiale. În conformitate cu declarațiile acelorași surse, adunarea de probe care să dovedească frauda rămâne în stadiul unei simple solicitări, căci e prea puțin probabil ca rezultatul alegerilor, care îl dau câștigător pe Traian Băsescu, să fie modificat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Decembrie 2009
Stire din Politică-Administrație : Țeapa locuințelor ieftine
Pagina a fost generata in 0.3416 secunde