Prefectul Claudiu Palaz se gândește să-l acționeze în instanță pe Nicușor Constantinescu pentru acuzațiile de fraudă

3300
Prefectul Claudiu Palaz se gândește să-l acționeze în instanță pe Nicușor Constantinescu pentru acuzațiile de fraudă - 7de938e934f13201785d12b0ebcd4b96.jpg
Reprezentantul Guvernului în teritoriu, Claudiu Palaz, a declarat ieri că, urmare a numeroaselor acuzații pe care i le-a adus, în contextul unei conferințe de presă susținute miercuri, Nicușor Constantinescu, președinte al Consiliului Județean Constanța, ia în calcul acționarea în instanță a acestuia. Este vorba, mai exact, despre declarațiile potrivit cărora prefectul Palaz ar fi fost implicat în presupusa acțiune de fraudare, marca PD-L, a alegerilor prezidențiale din județul Constanța. Astfel, prefectul Palaz a explicat ieri că analizează împreună cu mai mulți avocați și juriști posibilitatea de a-l acționa în instanță pe Constantinescu pentru acuzațiile considerate de Palaz ca fiind total nefondate.
Întrebat cum cataloghează acuzațiile extrem de grave pe care președintele CJC, pesedistul Nicușor Constantinescu, le-a adus în cadrul unei conferințe de presă fără, însă, a prezenta, cu aceeași ocazie, și vreo dovadă menită să-i susțină afirmațiile, Claudiu Palaz s-a rezumat doar la "sunt afirmațiile unui om necăjit". "E poziția unui om necăjit, foarte necăjit", a fost concret, explicația reprezentantului Guvernului în teritoriu.
PSD și, respectiv Mircea Geoană, aspirantul social-democrat la mandatul de șef al statului, au pierdut alegerile prezidențiale în municipiul și județul Constanța, electoratul tomitan preferându-l pe Traian Băsescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3823 secunde