PD-L Constanța amână până după sărbătorile de iarnă propunerea unui subprefect

1705

Articole de la același autor

Ulterior turului doi al alegerilor prezidențiale, democrat-liberalii constănțeni se vor reuni în cadrul unui Birou Permanent Județean pentru a face o analiză a rezultatelor obținute. Extrem de pozitiv, liderul PD-L Constanța, senatorul Mircea Banias, a declarat că "nu e loc de reproșuri" dat fiind faptul că scorul obținut de candidatul susținut de pedeliști în cursa pentru Cotroceni, Traian Băsescu, atât în municipiul, cât și în județul Constanța, este îmbucurător. "Nu pot să spun decât că democrat-liberalii, colegii mei, și-au făcut datoria. Aș fi nedrept să le reproșez ceva", a precizat parlamentarul PD-L.
El a ținut să menționeze, însă, că în opinia sa, ceea ce a făcut diferența între campaniile susținute, în județul Constanța, de PD-L și de PSD este "decența". "A ajuns Nicușor Constantinescu să spună că PD-L a fraudat alegerile prezidențiale în Constanța! Ei vorbesc, care au avut la dispoziție bugetul local, bugetul județean, și care au dus oamenii la masă, cu autobuzele?!? Dar, repet, tocmai asta a făcut diferența între noi și ei", a subliniat liderul democrat-liberalilor de la malul mării.
În ceea ce privește propu-nerea unei persoane care să ocupe funcția de subprefect al Constanței, rămasă vacantă după numirea în fotoliul de prefect a lui Claudiu Palaz, Mircea Banias a precizat că această problemă va fi rezolvată după sărbătorile de iarnă. "Problema se va decide după sărbători. Nu am, la momentul acesta, un nume pentru mandatul de subprefect al Constanței, dar sunt convins că sunt colegi
de-ai mei care își doresc această funcție. Vom vedea. Dar, oricum, de decis, decidem după sărbători", a conchis președintele Organizației Ju-dețene a PD-L Constanța, Mircea Banias.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4205 secunde