Băsescu: Sunt incorecte scurgerile controlate de documente din dosare

220
4
Băsescu: Sunt incorecte scurgerile controlate de documente din dosare - traianbasescu2-1458204363.jpg

Articole recomandate

Fostul președinte Traian Băsescu precizează, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că va fi întotdeauna un adept al statului puternic și admite că în mandatul său a greșit pentru că nu a vorbit aproape deloc despre nevoia respectării drepturilor fundamentale garantate de Constituție.

''Voi fi întotdeauna un adept al statului puternic, capabil să facă față oricăror amenințări fie că este vorba despre terorism, corupție, crimă organizată, iar consolidarea justiției a fost o prioritate a mandatelor mele. Trebuie să-mi recunosc însă și greșeala de a nu fi vorbit aproape deloc în cei 10 ani de mandat despre nevoia respectării drepturilor fundamentale garantate de Constituție. În condițiile în care Constituția a fost cartea mea de căpătâi. O voi face de acum înainte, fără a fi un adversar al instituțiilor statului care aplică legea și fără a susține că măcar un vinovat trebuie să scape nepedepsit'', a scris Băsescu pe pagina sa de Facebook. 


Totodată, el spune că sunt incorecte ''spectacolele'' care umilesc oamenii înainte ca aceștia să fie condamnați și ''scurgerile controlate de documente din dosarele procurorilor'', având ca scop punerea acuzatului în situația de vinovat înainte ca acesta să fie judecat și condamnat. De asemenea, mai spune fostul președinte, sunt incorecte demolările deliberate de credibilitate ale unor instituții fundamentale. 



Comentează știrea

Banias
17 martie 2016
Iar minte...

Cum adica "...fără a susține că măcar un vinovat trebuie să scape nepedepsit..." ?!? Pai nu ne zici tu ca boarfa curvistina de Buzau este nevinovata...?!? Hai sictir cu jogodia de frac-tu si cu analfabeta buzata de fica-ta , impreuna cu toata familia ta de parveniti !!!

adevar
17 martie 2016
adevar

Politica romana de distrugere poporele vecine.Toti romani sa plece din republica mea

adevar
18 martie 2016
adevar

Poporul roman a gasit din ce sa traiesca sau tot sechestreaza straine . mai primitivi si analfabeti ca romani nu exista . asta invata la academia romana.

adevar
18 martie 2016
adevar

In Romania de ce romani bat straini in timpul serviciu?ca sa le fure salariile?

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Martie 2016
Stire din Politică-Administrație : Traian Băsescu vine la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5352 secunde