Traian Băsescu:

"Este esențial ca MP să se prezinte în alegeri cu programe credibile"

248

Articole de la același autor

Președintele Mișcării Populare, Traian Băsescu, susține că programele de campanie la alegerile locale ale candidaților formațiunii politice pe care o reprezintă vor trebui să fie concise, credibile și bazate pe respectarea de către administrația locală a patru drepturi fundamentale ale cetățenilor prevăzute de Constituție - dreptul la educație, sănătate, informare și un mediu sănătos.

"Am discutat cu membrii CEN care sunt prioritățile noastre de campanie locală. Decizia a fost să nu ne prezentăm cu programe stufoase, programe din care să se vadă din capul locului că tentația este să amăgești populația. Programele candidaților noștri trebuie să fie relativ scurte, concise și credibile. Este esențial ca Mișcarea Populară să se prezinte în alegeri cu programe credibile", a afirmat Traian Băsescu.

El a adăugat că le-a transmis liderilor de organizații că este important ca în alcătuirea programelor de campanie să se țină cont de prevederile constituționale care trebuie asigurate de administrațiile locale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Martie 2016
Stire din Politică-Administrație : Traian Băsescu vine la Constanța
Pagina a fost generata in 0.7484 secunde