Blaga le-a îndemnat pe femeile din PDL să-și păstreze feminitatea dacă vor să câștige în alegeri

147
Prezent la Școala de Vară a Femeilor din PDL, care a avut loc la Complexul Vox Maris din stațiunea Costinești, președintele PDL, Vasile Blaga, le-a spus femeilor democrat-liberale că sunt modeste și extrem de muncitoare. În acest sens, liderul PDL le-a dat ca exemplu pe Sulfina Barbu și Cristina Trăilă, precizând că accesul în partid trebuie făcut pe baza expertizei solide. 

"Ele nu țin să devină femei-bărbat. Aud de multe ori teza asta. Mie nu-mi place. Femeile și bărbații au multe în comun, dar feminitatea nu poate fi înlocuită cu nimic", a precizat Blaga. 


El a mai spus despre Sulfina Barbu și Cristina Trăilă că fac parte din acea categorie rară, care întâi dau și pe urmă cer, și le-a spus femeilor din PDL că deciziile nu mai trebuie să fie luate doar de două-trei doamne și domni, cum s-a întâmplat în trecut, menționând că acest lucru a făcut rău partidului. 

"Trebuie să învățăm că nu doar două-trei doamne și domni iau deciziile pentru partid. Asta ne-a făcut rău. Sper că a dispărut această idee", a ținut să precizeze Blaga. 

Liderul PDL a arătat că accesul femeilor în partid trebuie să se facă pe baza "expertizei solide în ceva" a acestora. 

"Doamnelor, repet ce vă spun de 20 de ani. Înainte de a cere ceva bărbaților, votați-vă voi pe voi!", a spus Vasile Blaga, care a apreciat că a văzut femei care după ce au ajuns în poziții importante nu s-au mai uitat în jur. 

"Dacă vreți să fiți bărbați, veți fi tot atâtea femei primar câte sunteți acum, adică deloc. Pe lângă toate calitățile pe care le aveți, trebuie să vă păstrați pe cea mai importantă: rămâneți femei și veți câștiga!", le-a transmis Vasile Blaga femeilor democrat-liberale. 

Liderul partidului le-a mai îndemnat pe femeile democrat-liberale să vină cu soluții și să se uite la doamnele care pot merge pe stradă fără a fi înjurate. 

Școala femeilor democrat-liberale s-a desfășurat la Complexul "Vox Maris" din stațiunea Costinești, în perioada 14-16 septembrie, și a avut drept slogan "Respect pentru România, respect pentru femei", iar culorile folosite pentru această manifestare de către reprezentantele PDL au fost alb, albastru și portocaliu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3093 secunde