Blaga: "Noi ne dorim schimbarea lui Ponta"

110
2
Blaga:

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat că liberalii își doresc schimbarea din funcție a premierului Victor Ponta, însă a catalogat drept năstrușnică poziția liderului social-democraților Liviu Dragnea privind această chestiune. 


"Noi ne dorim schimbarea lui Victor Ponta, dar nu pot să înțeleg poziția dlui Dragnea. Adică ce-i cere dlui președinte și cine îi dă dreptul să îi ceară asta? Altă idee năstrușnică. Avem o Constituție care spune exact pașii care trebuie făcuți în momentul în care PSD, în sfârșit, poate ajunge la concluzia că dl Ponta, în fruntea Guvernului, face mult rău României și lor, că altfel nu i-ar interesa", a spus Blaga, după ședința Biroului Politic Național al PNL, citat de Agerpres. 


Dragnea a afirmat duminică, întrebat dacă va negocia cu președintele Klaus Iohannis schimbarea premierului, după alegerile din PSD, că va vorbi despre acest subiect doar dacă apar "solicitări" sau "invitații" pe această temă. 


Comentează știrea

BLAGAGITU
13 octombrie 2015
BLAGA

Bai.bulldog nenoroci de.ce vrei schimnarea lui Victor?Pt ca a promis in camp.si.afacut?ca are crestere economica? ca areadus speranta acestui popor pe care tu buldogule cu bashitu si boc si udrea ati distrus-o?Ca a reintregit sal ai pensiile celor pe care tu le-ai imjumatatit?Da domnilor asta este. Va este frica de.PoNTA!ECel mai bun prm.ministru pe care la avut romania in istorie nenorocirilor

SqLjGdBbsnsmqFRG
3 decembrie 2016
RfSWhZNQCd

kivKZE krajyjucthoh, [url=http://jxfuzdtqepve.com/]jxfuzdtqepve[/url], [link=http://uhvlbfwejcgt.com/]uhvlbfwejcgt[/link], http://zcgznkbppamq.com/

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Vești bune de la FMI, pentru România
Pagina a fost generata in 1.5708 secunde