Deputatul Bogdan Huțucă:

"Bugetul de stat este incendiat de Guvernul Grindeanu-Dragnea"

228

Articole de la același autor

Nu mai devreme de săptămâna trecută, Comisia Europeană avertiza România, printr-o scrisoare în care afirma că, până la momentul lansării Prognozei de Primăvară (aprilie 2017), Guvernul Grindeanu-Dragnea ar trebui să anunțe în mod credibil care sunt măsurile menite să readucă deficitul bugetar în țintele Pactului de Stabilitate, ținând cont de faptul că bugetul de stat pentru anul în curs este unul mai mult decât nesustenabil, fiind practic unul absolut nerealizabil.


"Cu toate acestea, domnul Grindeanu în loc să ia rapid măsurile necesare pentru a respecta angajamentele României asumate față de Uniunea Europeană, acesta, împreună cu miniștrii săi, dă foc bugetului prin noile promisiuni exagerat de populiste anunțate în privința creșterilor salariale. Astfel, deși datele statistice arată foarte limpede faptul că încasările bugetare de la începutul acestui an au scăzut considerabil, ministrul muncii minte bugetarii că le dublează salariile până la 4.000 de lei, iar cele de peste 4.000 lei, vor fi crescute cu 45%", a declarat deputatul liberal constănțean Bogdan Huțucă. 


Mai mult, el consideră că nu sunt bani la buget, deficitul crește și, cu toate acestea, "guvernanții PSD-ALDE inventează basme sau SF-uri prin aceste măriri de salarii anunțate, care sunt fantas-magorice".


"În concluzie, Guvernul Grindeanu-Dragnea promite, din nou, românilor, prin noua lege a salarizării poleită cu majorări uriașe de salarii, stelele de pe cer în buzunare, adică niște majorări teoretice, dar practic imposibile, care nu pot avea, nici în acest an, nici în următorii, vreun fel de acoperire bugetară reală. Prin acest tip de basm inventat peste noapte, după săptămâni întregi de proteste, Guvernul Grindeanu-Dragnea speră să păcălească românii că prin România lor va curge lapte și miere deși, până în prezent, au curs doar ordonanțe de urgență cu iz penal", a mai spus Huțucă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4972 secunde