Buletinele de vot și ștampilele pentru alegeri au ajuns la Constanța

247
3
Buletinele de vot și ștampilele pentru alegeri au ajuns  la Constanța - buletineledevotsistampilele-1414161255.jpg

Articole de la același autor

Materialele necesare pentru alegerile prezidențiale ce vor avea loc la data de 2 noiembrie au ajuns în județul Constanța astfel că, ștampilele, buletinele de vot și timbrele autocolante vor fi distribuite pri-marilor din județ în următoarea perioadă.

Mai exact, reprezentanții Biroului electoral Județean Constanța au primit 694.459 de buletine de vot, 2.755 de ștampile cu mențiunea "votat" și 631.222 de timbre autocolante, toate acestea fiind depozitate la Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia.

Potrivit calendarului activităților specifice procesului electoral programate la nivelul județului Constanța, pe 25 și 26 octombrie, începând cu orele 9.30, la sediul Casei de Cultură din municipiul Constanța, în Sala de spectacole va avea loc instructajul președinților și locțiitorilor din cadrul birourilor electorale ale secțiilor de votare.

Ulterior, pe 27 și 28 octombrie va avea loc completarea birourilor electorale ale secțiilor de votare cu reprezentanții formațiunilor politice care au propus candidați. Tot pe 28 octombrie, va avea loc distribuirea timbrelor autocolante către primari potrivit graficului întocmit de Instituția Prefectului.

Totodată, distribuirea buletinelor de vot, a ștampilelor de control, a ștampilelor cu mențiunea "votat", a formularelor pentru încheierea proceselor-verbale și a celorlalte materiale necesare desfășurării procesului electoral va avea loc la data de 31 octombrie.

Comentează știrea

iulia
25 octombrie 2014
locuri sigure

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

MUNCA LA DOMICILIU
26 octombrie 2014
MUNCA LA DOMICILIU

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi.Cerinte: – cunostinte minime PC – necesar calculator cu conexiune internet – varsta minima 18 ani – rabdare,seriozitate Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste,incepe sa lucreze. Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Zizi
26 octombrie 2014
Vrajeala

Bai Iulia(sau ce nume iti vei da) mesajului asta al tau, prin care iti faci reclama in mod abuziv, si pe care il ai scris undeva si ii dai doar copy/paste, ti-l voi contra oridecateori ai sa-mi dau ocazia. Si eu pe al meu il am scris undeva. Si eu ii dau copy/paste ca si tine. MESAJ CATRE CONSTANTENI: OAMENI BUNI, NU VA LUATI DUPA MESAJUL. E O MINCIUNA CARE ASCUNDE MULTE ESCROCHERII. DACA AR FI O FIRMA SERIOASA, AR ALEGE ALT MOD DE A FACE RECLAMA. SE BAZEAZA PE DISPERAREA OAMENILOR SARACI DE A AVEA O VIATA MAI BUNA. GANDITI-VA DE 10 ORI INAINTE DE A DA CURS UNEI ASTFEL DE OFERTE.

Răspuns la: locuri sigure
Adăugat de : iulia, 25 octombrie 2014
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3415 secunde