Victor Ponta:

"Funcția de lider PSD nu e liberă. Nu vă ocupați de pielea ursului"

260
1

Articole de la același autor

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, că funcția de președinte PSD nu e liberă până nu pleacă în altă funcție, arătând că acest lucru a fost înțeles bine și că mesajul pe care l-a adresat colegilor de partid e acela de a nu se mai ocupa de pielea ursului din pădure.

"Eu zic că problema este că orice alegere nu este câștigată până la momentul numărării voturilor. Și orice funcție, inclusiv a mea, de președinte al PSD, nu e liberă până nu plec într-o altă funcție. Și au înțeles asta toți foarte bine", a spus Ponta.

El a spus că le-a transmis colegilor de partid să nu se mai ocupe de pielea ursului din pădure și a atras atenția că PSD nu a câștigat alegerile prezidențiale, deși este favorit. 

Comentează știrea

iulia
25 octombrie 2014
locuri sigure

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2633 secunde