Când își va desemna PDL Constanța candidatul pentru prezidențiale

218
Când își va desemna PDL Constanța candidatul pentru prezidențiale - gigichiru26-1382982800.jpg

Articole de la același autor

Democrat-liberalii constănțeni se pregătesc pentru a organiza întâlnirea cu cei trei candidați din interiorul partidului, care nutresc a obține candidatura pentru funcția de președinte al României. 


"Potrivit calendarului, candidații vor fi prezenți în regiunea Sud-Est, în perioada 26-28 noiembrie, atunci când își vor prezenta proiectele individuale. În cursul zilei de 30 noiembrie, vor avea loc alegerile interne pentru desem-narea candidatului la funcția de pre-ședinte al României. Încă nu a fost stabilită ora exactă când va avea loc întâlnirea și nici locația. Este posibil ca întâlnirea să aibă loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța. În ceea ce privește alegerile, vom avea amenajate aproximativ opt secții de votare în zonele cu cei mai mulți membri PDL. La aceste alegeri interne, sunt așteptați 4.000 de democrat-liberali", a declarat președintele Organizației Județene a PDL Constanța, senatorul Christian Gigi Chiru. 


Zilele trecute, candidații înscriși în cursa internă din PDL pentru desemnarea prezidențiabilului și-au început campania prin țară, pentru a-și prezenta proiectele în fața membrilor PDL și a Consiliilor de Coordonare Județene, prima întâlnire de acest fel având loc în urmă cu trei zile, în regiunea Moldova. 


Reamintim că, pe 14 octombrie, Cătălin Predoiu, Simona Crețu și Gheorghe Falcă au fost validați pentru alegerile interne din PDL privind desemnarea candidatului la scrutinul prezidențial de anul viitor. Pentru a obține validarea, cei trei au depus anumite proiecte de țară elaborate în acord cu politicile promovate de Partidul Democrat Liberal. 


În acest sens, prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu a anunțat că programul de țară cu care candidează în cursa internă se intitulează "Forța echilibrului - pentru o Românie bine condusă spre prosperitate și normalitate". Totodată, Simona Crețu a precizat că programul său de țară include mai multe proiecte și strategii privind recuperarea patrimoniului, protecția mediului și comunicarea.
La rândul său, Gheorghe Falcă a declarat că decizia de a se înscrie în competiția internă este o oportunitate de dezbateri în vederea unificării dreptei și clarificărilor doctrinare în România și, în mod evident, a concepției necesare în vederea unui proiect nou pentru România, în perspectiva anului 2020. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7163 secunde