Când vor avea năvodărenii spital orășenesc

792
1
Când vor avea năvodărenii spital orășenesc - asistente-1318874557.jpg

Potrivit liberalilor, proiectul privind construirea unui spital orășenesc este încă "viu", iar persoanele implicate în aplicarea acestuia umblă din casă în casă și strâng semnături pentru ca inițiativa să poată fi introdusă pe ordinea de zi a Consiliului Local Năvodari.

Au trecut aproape două luni de când membrii din conducerea județeană și cea locală din Năvodari a Partidului Național Liberal și-au anunțat intenția de a construi, la Năvodari, un spital orășenesc modern.
La începutul lunii august, președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, împreună cu liderul liberalilor din Năvodari, Jean Paul Tucan, au făcut o conferință, pentru a anunța că membrii partidului doresc să construiască un spital în această localitate. Contactat telefonic, Dragomir a declarat, ieri, că acțiunea liberalilor din Năvodari este în plină desfășurare, aceștia fiind intens ocupați cu strângerea de semnături pro-inițiativă de la locuitorii orașului.
"Colegii noștri de la Năvodari strâng semnături, au câteva mii de semnături până în prezent. Este o formă de consultare a populației, despre care oricum știm că are nevoie de un centru medical în oraș. Totuși, aceste semnături sunt necesare pentru a putea susține cauza în fața guvernanților. Eu voi propune acest proiect și la Camera Deputaților, deși știu că nu vor ajuta cu nimic, dar vreau să le arăt că cetățenii doresc demararea acestui proiect", a declarat Dragomir.
Referitor la disputele care au existat între liberali și primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, cu privire la acest proiect, deputatul PNL a replicat: "Am luat legătura cu administrația locală, am vorbit chiar eu personal. Matei este dispus să colaboreze cu PNL la acest proiect".
De asemenea, liderul PNL Năvodari, Jean Paul Tucan, a declarat că, la momentul actual, au fost strânse aproximativ 4.000 de semnături, targetul fiind de 10.000.
"Dorim să strângem un număr minim de 10.000 de semnături de la locuitorii orașului Năvodari și ulterior vom colecta alte 10.000 din localitățile adiacente. Momentan, avem aproximativ 4-5.000, procesul este destul de dificil, deoarece trebuie să mergem din casă în casă, să explicăm situația și să strângem semnăturile. După ce acestea vor fi colectate, vor fi publicate pe un site, iar persoanele care doresc să conteste o anumită semnătură o pot face. După finalizarea tuturor procedurilor, proiectul va fi propus consiliului local", a declarat Tucan.

Tucan a confirmat spusele lui Dragomir, potrivit cărora administrația locală Năvodari și liberalii vor colabora pentru acest proiect, deși, la momentul lansării inițiativei, Matei nu le dădea credibilitate.
Reamintim că proiectul PNL vizează construirea unui spital orășenesc cu o suprafață totală de peste 20.000 de metri pătrați, care va deservi necesitățile a aproximativ 80.000 de oameni din Năvodari și localitățile învecinate.



Comentează știrea

rex
18 octombrie 2011
jos javrele pd

Daca navodarenii doresc un spital in oras conditia principala este sa se debaraseze urgent de JAVRELE pd-iste si de dobitocii aplaudaci, adica de cei care inchid spitalele si de cei ce ii incurajeaja de pe margine.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1947 secunde