Candidații PP-DD Constanța s-au înscris oficial în lupta electorală

3284
27
Candidații PP-DD Constanța s-au înscris oficial în lupta electorală - fond1-1351630061.jpg

Articole de la același autor

După săptămâni de negocieri intense, Partidul Poporului Dan Diaconescu (PP-DD), filiala Constanța a ajuns la un numitor comun și a alcătuit lista de candidați cu care se va prezenta în fața oamenilor în competiția electorală din 9 decembrie. 

În cursul zilei de ieri, la ora 17.30, echipa PP-DD Constanța s-a prezentat la Biroul Electoral Județean, unde au fost depuse dosarele de candidaturi. 

Alături de președintele PP-DD Constanța, Gheorghe Slabu, au fost prezenți nouă dintre candidați, ceilalți fiind ocupați cu pregătirea campaniei electorale care va începe cât de curând. 

La ieșirea de la BEJ, Slabu a declarat că echipa pe care o conduce și-a depus candidaturile cu gânduri de mai bine pentru poporul român. 

"Sperăm ca prin candidaturile noastre, ale unui partid nou înființat, dar dornic de muncă în folosul semenilor noștri să aducem o schimbare în bine. Românii suferă de prea mult timp. De 22 de ani, tot au fost mințiți, iar noi trebuie să le arătăm că lucrurile pot sta și altfel, că pot trăi mult mai bine", a declarat Gheorghe Slabu. 

La rândul ei, revenită de curând pe scena politică activă, Nicoleta Ploscaru, candidat pe Colegiul 10 la Camera Deputaților, a precizat că s-a înscris în această cursă electorală deoarece a simțit că este momentul pentru a participa la schimbarea în mai bine a poporului român. 

"Am simțit că este timpul să particip activ la viața politică. Doresc ca prin aportul meu, semenii noștri să trăiască mai bine în viitorul apropiat. Cred că este timpul ca întreaga clasă politică să fie împrospătată, iar Partidul Poporului Dan Diaconescu are capacități de a duce la bun sfârșit un program electoral întemeiat pe proiecte și nu pe simple vorbe. Cred că toți cei care s-au săturat să fie mințiți ar trebui să se implice activ, pentru că numai așa vom putea construi ceva frumos pentru viitorul copiilor noștri", a declarat Nicoleta Ploscaru. 

La depunerea candidaturilor a fost prezent și deputatul Maria Stavrositu, proaspăt demisionar din PDL. Reamintim că, după ce colegii din PDL Constanța au decis să nu-i mai acorde votul pentru un nou mandat, ea a fost cooptată în echipa PP-DD și va candida pe Colegiul 4 Senat. 

"Am găsit aici o echipă unde există o atmosferă de lucru foarte plăcută, o echipă unită și dornică de muncă cum nu mai văzusem de mult timp în PDL. Am fost foarte bine primită în PP-DD. Simt că este o echipă pe care mă pot baza. La rândul meu, vreau să-i asigur atât pe ei, cât și pe locuitorii din Colegiul 4 Senat că se pot baza pe mine", a spus deputatul Maria Stavrositu. 

Așadar echipa PP-DD Constanța care se va prezenta în decembrie în fața electoratului este următoarea: pentru Camera Deputaților, pe Colegiul 1, candidat va fi Mihai Tararache, Colegiul 2 - Stelică Murariu, Colegiul 3 - Răzvan Condurățeanu, Colegiul 4 - Dumitru Bocai, Colegiul 5 - Emanuela Gavrilă, Colegiul 6 - Nicolae Șandru, Colegiul 7 - Mircea Stoian, Colegiul 8 - George Popescu, Colegiul 9 - Gheorghe Slabu, Colegiul 10 - Nicoleta Ploscaru. 

La Senat, pe Colegiul 1 - Gabriel Candindatu, Colegiul 2 - Marian Vasiliev, Colegiul 3 - Sali Negiat, Colegiul 4 - Maria Stavrositu.

Comentează știrea

27 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
ion
31 octombrie 2012
rusine rusine rusine

mai tovarasu DDTV.. eu pe cucoana aia cu haina alba (stavrositu, sclivisitu.. nu mai retin) mi-o aduc aminte cand mi-a batut la usa sa imi dea o punga portocalie cu baselu si un pix cu pdl... pai nu iti e ma jena de loc sa zici ca ai un partid care lupra cu ciocoii? cand tu iei ciocoi portocalii si-i faci mov? penibili.. si tu si jalnicii care ti-au cazut in plasa... ca e la ploscarita nu ma asteptam la mai mult, iar de la mafiotu ala cu la pizza... nici atata.. asa vreti voi sa castigati in fata echipei lu mazare? haoleeoooo...

Alin
31 octombrie 2012
Spre linistea lui Ion

Ioane, lasa mai ca e mai bine sa se adune toate impuritatile in gramezi de tip ARD, PPDD, PDL ! In felul asta vor fi votati doar cei care merita sa ne reprezinte si care au valoare reala,nu inchipuita sau fabricata de cosmeticieni politici. Lasa-i frate sa se adune si sa fie maturati prin vot din istoria noastra sumbra de pana acum!

cici
31 octombrie 2012
Pentru Ion si Alin

Fiti convinsi ca se vor gasi tampiti care ii vor vota pe PP-DD ,ca la mine la bloc sunt cativa care votea cu avortonul de Diaconescu in ideea ca o sa primeasca cei 25000 de euro. Popor de tampiti.

Unu
31 octombrie 2012
Pt Alin

E greu frate sa ai creierul spalat! Adica cum vor disparea la vot PDL, PPDD, etc si vor ramane "oamenii de valoare"?? Adica javrele USL-ului?? Partidul care a reinstaurat dictatura in Romania?? Incearca tu, idiotule sa faci o afacere curata in Constanta fara Mazare sau Constantinescu si vezi daca poti! USL-ist retardat!

PP-DD
31 octombrie 2012
Pt cici

Inainte de a jigni, informeaza-te. Cei 20.000 de euro promisi de PP-DD sunt FINANTAREA DE CATRE STAT A ACHIZITIEI DE BUNURI DE 20.000 DE EURO PENTRU IMM-urile NOU CREATE!!! Masura exista si acum, dar conditiile de acordare a banilor sunt imposibile. Noua lege va favoriza accesul la finantare oricarei persoane peste 18 ani ce deschide o firma noua. Asa ca, draga Cici, nu cei din blocul tau au o problema, ci tu! Cat dedpre avortoni...uita-te un pic la Ponta!

duda
31 octombrie 2012
BIETE PUTREGAIURI....

avem premiera la filmul IMORALII &ILEGALII in regia PP DD Constanta...lipsesc actorii dar avem figuranti.

contribuabil prost
31 octombrie 2012
doar scarba

oricum toti politicienii sunt la fel de prefacuti,mincinosi si interesati de propriile buzunare si afaceri,de 23 de ani toti si-au batut joc de "greaua mostenire"si mai aled de noi-"narodul"!

BBC
31 octombrie 2012
"..ar TREBUI sa se IMPLICE ACTIV.."

"...este timpul sa PARTICIP ACTIV la viata politica...ar trebui să se IMPLICE ACTIV..." a declarat Slabu.Nici eu nu sunt un destept,dar spre deosebire de Gheorghe Slabu am un mare merit:nu vreau sa intru in partid.Pentru scofala asta trebuie sa-mi dati poza la ziar,sunt o exceptie.Eu pot sa-mi nenorocesc cel mult nevasta dar analfabetul asta,este in stare sa nenoroceasca milioane de romani.Cum te simti,mai nea Gica,cand te IMPLICI INACTIV sau cand PARTICIPI INACTIV la viata politica ? Dumneata intelegi ce vorbesti ?

marian spiridon
31 octombrie 2012
alegerile

cu candidatul din colegiul 1 senat vrei sa castigi dd care a umblat de la prm la pdl si acum nu mai are loc decat unde se retrag ciocoii cum le spui tu cel mai mare ciocoi

pisti
31 octombrie 2012
MAI DRAGA TOMBEROANE!

NO, ASA CUM BINE INTUIESTI NOI NU TE VOM VOTA. CUM SA VOTEZ ASA OAMENI SLABI PREGATITI, TRADATORI, BORFASI, SI INCULTI, Tradatoari: "magda ciumac", bocai, popey, si dl Sandru, ploscaru, toti de la pdl, cameleoni; borfasi: toti cu mici exceptii; inculti: bocai, slabu, popey, etc. Toti sunt veniti de la alte partide, ca niste cai breji... Daca ei au fost aruncati, ca sa scape partidul/le de ei si sa mearga spre mai bine, voi i-ati luat de buni, sper sa fie facuta miscarea asta, doar ca sa le luati bani, daca e asa va felicit incaodata.

27 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.53 secunde