Alina Gorghiu:

"Candidatul ACL la președinție va fi desemnat pe 8-9 august"

101

Articole de la același autor

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a precizat, ieri, că desemnarea candidatului Alianței Creștin Liberale (ACL) pentru funcția de președinte al României nu va mai fi făcută pe 4-5 august, cum s-a anunțat inițial, aceasta fiind decalată pentru 8-9 august.

Gorghiu a precizat că decalarea desemnării este motivată de faptul că rezultatele sondajului de opinie comandat de PDL au întârziat, întrucât acesta a fost demarat mai târziu.

"Nu s-a terminat sondajul de opinie. Va fi undeva pe 8-9 august. PDL întârzie cu sondajul, a început mai târziu", a menționat Gorghiu.

Ea a adăugat că decizia desemnării candidatului comun al celor două formațiuni va fi luată într-o ședință a conducerilor reunite, în baza rezultatelor sondajelor de opinie.

"Va fi o ședință a conducerilor reunite în care să se ia decizia pe baza sondajelor. Se va formaliza printr-o hotărâre", a mai spus Gorghiu.

Termenul indicat inițial de liderii PNL și PDL pentru încheierea sondajelor și desemnarea candidatului era 4-5 august.

Candidatul Alianței Creștin Liberale urmează să fie desemnat dintre Klaus Iohannis și Cătălin Predoiu, pe baza cercetărilor sociologice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4507 secunde