Cătălin Predoiu:

"Până la sfârșitul lui august voi sta foarte bine în sondaje"

51

Articole de la același autor

Alianța Creștin Liberală nu își poate permite riscul de a nu câștiga prezidențialele, a spus, ieri, prezidențiabilul desemnat de către democrat-liberali, Cătălin Predoiu, declarându-se convins că până la sfârșitul lui august va sta foarte bine în sondaje.

"Cred că Alianța Creștin Liberală nu își poate permite riscul de a nu câștiga prezidențialele și sunt convins că până la sfârșitul lui august sondajele vor arata foarte bine pentru mine", a declarat Predoiu, întrebat ce va face dacă pe 5 august nu va obține nominalizarea Alianței pentru candidatura la prezidențiale.

Candidatul la alegerile prezidențiale al alianței electorale rezultate în urma fuziunii dintre PNL și PDL urmează să fie desemnat după o cercetare sociologică care se va finaliza pe 4-5 august, anunțuri în acest sens fiind făcute de liderii alianței, Vasile Blaga și Klaus Iohannis.

Vasile Blaga a spus ferm, în mai multe ocazii, că prezidențiabilul democrat-liberal este Cătălin Predoiu, desemnat în urma alegerilor interne din fostul PDL.

Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu le-a spus, sâmbătă, delegaților la Convenția națională a PDL care a aprobat fuziunea cu PNL, că și-a asumat proiectul prezidențial și va lupta pentru victorie.

"Mi-am asumat acest proiect prezidențial, vă asigur că voi continua să lupt până la capăt pentru victoria noastră. Nu voi face niciun pas înapoi, voi lupta să fiți mândri de mine. Vom alege cea mai bună soluție pentru partid, fie eu, fie domnul Iohannis. Vreau să vă promit că, indiferent cum, în ce formă, cât de greu îmi va fi sau nu, mă veți avea alături și împreună vom face Crăciunul la Cotroceni", a spus Predoiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0339 secunde