Cătălin Predoiu:

"Grupurile parlamentare ale PDL și PNL vor activa separat până la fuziune"

76

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, ieri, că Statutul noului partid va fi aprobat în Congresul PNL și în Convenția PDL din 26 iulie, iar până la fuziune, grupurile parlamentare vor fi în continuare separate, dar se vor coordona.

"Statutul noului partid va fi aprobat în Congresul PNL din

26 iulie, respectiv Convenția PDL din 26 iulie, respectiv o convenție-congres, o convenție reunită a celor două partide. Așa cere legea", a precizat Cătălin Predoiu.

Întrebat cum va funcționa partidul în perioada tranzitorie până în 2017, prim-vicepreședintele PDL a spus că, în prima fază, va fi o alianță electorală, apoi un singur partid.

"Va fi în primă fază o alianță electorală pentru alegerile prezidențiale ce va avea un nume anun-țat în congresul celor două partide și apoi, după decizia judecătorească de aprobare a fuziunii, va exista un partid cu un nume, cu o denumire", a spus Predoiu.

Referitor la grupurile parlamentare ale PDL și PNL, Cătălin Predoiu a precizat că vor activa "separat, dar coordonat până la momentul fuziunii propriu-zise". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6079 secunde