Candidează Crin Antonescu la europarlamentare? Ce spune Orban

255
Candidează Crin Antonescu  la europarlamentare? Ce spune Orban - candideazacrinantonescu-1535463979.jpg
Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, într-o emisiune TV, că s-ar bucura dacă fostul lider al partidului Crin Antonescu și-ar depune candidatura pentru alegerile europarlamentare. El a mai adăugat că, însă, în acest caz nu crede că ar mai putea să candideze și soția acestuia, eurodeputata Adina Vălean.

"Încă nu știu cine va candida pentru Parlamentul European. Depunerea candidaturilor se face până în data de 1 octombrie, după data de 1 octombrie o să pot să dau răspunsurile. M-ar bucura dacă domnul Antonescu și-ar depune candidatura, domnul Antonescu este un lider important al PNL, dar nu depinde de mine dacă va candida sau nu. Sigur că dacă va candida domnul Antonescu, nu cred că poate să candideze altcineva din familia domniei sale. Dar depinde, trebuie depuse candidaturile și în funcție de candidaturile care sunt depuse vom decide structura acestei liste", a spus Ludovic Orban, la România TV.

El a precizat că a discutat cu Antonescu despre alegerile europarlamentare, însă nu și despre posibilitatea depunerii unei candidaturi.

"Ne leagă o istorie îndelungată și o prietenie, chiar dacă nu întotdeauna am avut poziții politice similare și uneori am avut poziții politice diferite", a mai spus liderul PNL, Ludovic Orban. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1539 secunde